1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz na płucach z meta zmianami |
jaena
Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 9547
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-12-12, 17:15 Temat: Guz na płucach z meta zmianami |
Bardzo mi przykro.
AgnieszkaB1 napisał/a: |
Chętnie opisałabym Wam dzień po dniu od piątku do poniedziałku. Jak się zachowywał, co się po kolei działo, ale nie wiem, czy to dobre... |
Agnieszko pisz (to chyba nie jest niezgodne z regulaminem??). Ja po śmierci rodziców miałam okazję porozmawiać o tym wszystkim, o tym jak odchodzili z pielęgniarką z hospicjum, która do nas przyjeżdżała. Czasem jest w nas taka potrzeba podzielenia się przeżyciami.
AgnieszkaB1 napisał/a: |
Byłyśmy przy Tacie do samego końca. Godzinę, może dwie przed śmiercią, otworzył jeszcze oczy, popatrzył na nas i się uśmiechnął. |
Piękne pożegnanie. Dobrze że miał bliskich przy sobie. |
Temat: Guz na płucach z meta zmianami |
jaena
Odpowiedzi: 35
Wyświetleń: 9547
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2016-11-30, 21:18 Temat: Guz na płucach z meta zmianami |
Agnieszko, od strony medycznej nie pomogę Ci bo się nie znam, pewnie musisz jeszcze raz poprosić lekarkę o uściślenie, o jakie leczenie chodzi. Z tego jednak co opisałaś myślę, że może ją źle zrozumiałaś, chociaż z całego serca Ci życzę, żeby miała rację i była szansa na leczenie.
Natomiast z tego co się orientuję, to do hospicjum czasem bywają kolejki. Dlatego warto jednak mieć to skierowanie wcześniej, bo jeżeli się okaże że szpital rozłoży ręce i usłyszysz, że oni już więcej nic nie mogą zrobić, to żeby tata nie musiał czekać na opiekę hospicyjną lepiej zapisać go wcześniej. W przypadku moich rodziców skierowanie do hospicjum wypisywał lek. rodzinny na podstawie dokumentów ze szpitala.
Podejdź jeszcze raz do tej lekarki niech dokładnie Ci wyjaśni "na czym stoicie". |
|
|