1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mam dość chorego męża |
jolapol
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 22258
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-04-13, 17:53 Temat: Mam dość chorego męża |
Wydaje mi się, że chyba masz kilka sposobów postąpienia. Ty je ocenisz, wybierzesz, zdecydujesz. Pamiętaj, że to ty musisz być przekonana o słuszności swojego wyboru. Pady tu dwie wypowiedzi, z którymi się identyfikuję, ale to nie moje życie. Jedyne o co chcę apelować, to chroń syna. Monika_Maria_Marika, ładnie o zagrożeniach dziecka napisała. Zrób wszystko żeby wyrósł na pewnego siebie nieskażonego alkoholem( ojca) mężczyznę |
Temat: Mam dość chorego męża |
jolapol
Odpowiedzi: 37
Wyświetleń: 22258
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2015-04-13, 15:51 Temat: Mam dość chorego męża |
a ja chyba nie miałabym oporów i zostawiła męża, który wszystkich wokół krzywdzi. Nie mówię , ze bym się rozwiodła, ale jeśli byłoby to możliwe- wyprowadziłabym się i to z moich ust otoczenie usłyszałoby dlaczego. Z tego co piszesz, starałaś się i starasz bardzo , ale co z tego? Pora zadbać o dziecko i siebie. A mąż, cóż, wybiera to, co uważa za najlepsze. I nie szanuje ani ciebie, ani dziecka. Rozmawiałaś z synem? Mój ociec -pijaczyna, awanturował się wielokrotnie i ja po czasie miałam żal do mamy , że tego nie umiała zakończyć!
[ Dodano: 2015-04-13, 16:55 ]
to co pisze gaba, to święta racja |
|
|