1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
jolapol
Odpowiedzi: 411
Wyświetleń: 123664
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-10-08, 16:08 Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
wyrazy współczucia.
Wszystkim chorym można życzyć takiej opieki, takiego wsparcia, przeorganizowania, ciepła , miłości ,oddania, radości życia(!) jakie można było zaobserwować u Ciebie. Długo śledzę twój wątek i co -oprócz powyższego- nasuwa mi się: Można od ciebie uczyć się opieki nad rodzicami. Jesteś wielka. |
jolapol
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-10-07, 21:24 Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
przesyłam słowa otuchy , nie pocieszenia- otuchy. Jesteśmy myślami z tobą. |
jolapol
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-10-05, 19:13 Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
dużo siły życzę. Ściskam ciepło. |
jolapol
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-06-10, 11:58 Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
marzena66 napisał/a: | Przepraszam, za swoje osobiste emocje, |
wydaje mi się, że dużo nas tak uważa. I każdy ma wyrzuty , że w którymś momencie prosi Boga, by cierpienie chorego już się skończyło... bo nasze - rodziny- trwać będzie. Ale jednak łatwiej, wiedząc ,ze bliski już nie cierpi.Dronka82, jedyne co my tu możemy napisać to to, że jesteśmy , duchowo wspieramy i ciepło myślimy. Trzymaj się dzielnie |
jolapol
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-06-09, 18:41 Temat: Rak śluzówki policzka z przerzutami, rekonstrukcja |
czytam, po cichu kibicuję. teraz mi was żal. chyba już wszystko wiesz. Dużo siły wam wszystkim życzę. |
|
|