Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
jusia
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 376036
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-11-26, 17:01 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, gratuluję prawka i trzymam kciuki za wizytę. |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-06-17, 08:22 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu, Ty nasz promyku.
Z okazji urodzinek wszystkiego co tylko najlepsze i co tylko sobie wymarzysz!!
No i zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-30, 07:05 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzka super ,że udało Ci się z pracą-ale czy mogło być inaczej?
Teraz jeszcze niech zadek przestanie dokuczać,wyniki niech wyjdą piękne i wszystko będzie ok.
Gatulacje z 1000!! |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-23, 11:05 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzka przykro mi,że znowu musisz to przejść,ale Ty silna kobitka to spoko-jak trzeba to trzeba,ważne żeby pomogło! |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-03-09, 15:53 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzka i ja też czytam "Ciebie"-tak w ogóle to Twój szanowny sąsiad mnie rozłożył |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-26, 13:55 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzka nasza kochana,Ty zawsze mi tu wyskoczysz z newsami
Czytam początek,zaczynam się cieszyć z tego ,że chociaż coś ruszyło i udało Ci się z rentą i nagle uśmiech zastyga,bo znowu wyniki gorsze
Pozdrawiam Cię cieplutko!Trzymaj się!
zufed napisał/a: | w przeciwieństwie do piątku, gdzie usłyszałam, że co ja chce przecież nic mi praktycznie nie jest i że mam tylko lekko obniżone leukocyty -długo by opisywać |
A tego to lepiej nie komentować... |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-04, 12:19 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, ,jeśli musisz wypocząć to śpij ile się da.
No mam nadzieję,że te biodro to tylko chwilowy ból,choć martwi mnie on
W Poznaniu nadal biało,ale słonka brak.
Czekam niecierpliwie i z nadzieją na Twój wynik PET,więc jak tylko wyniki dojdą daj znać,bo wzyscy tu wyczekujemy.
Pozdrawiam |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-29, 00:09 Temat: mięsak ból biodra |
zufed,mi jak córeczka miała 4tyg zrobił się ropień piersi.
Robiłam różne cuda,ale nie przechodziło-było coraz gorzej,boleśniej i gorączkowałam do 40.
Pojechaliśmy na dyżur,tam odwrotnie niż w Twoim przypadku,lekarz (rzeźnik?) z chęcią chciał mnie przyjąć,powiedział,że za chwilkę natnie pierś i to wyczyści bez znieczulenia,bo nie minęło 6 godz od ostatniego posiłku.Dał mi 5 minut do namysłu.Odmówiłam.Z wielką łaską wpisali mnie na drugi dzień na oddział chirurgiczny i zrobili to w narkozie.
Lekarz oczywiście zaznaczył,że to na moją własną odpowiedzialność przenosi zabieg,bo nie można z tym zwlekać.Miałam mieć ponoć "pilny" zabieg o 8 a faktycznie był przed 14.Musiałam ze 100razy tam odciągać pokarm,ale co tam oni się nie martwili tym.
Więc kompletnie nie dziwię się ,że jesteś zbulwersowana zachowaniem chirurga.Zwłaszcza po tym co przechodzisz. |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-28, 13:56 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, ,mam nadzieję,że dotrzymasz słowa i wywalisz te cholerstwo.
Zwłaszcza ,że gorączka się utrzymuje,co oznacza,że zakażenie robi swoje.
Daj znać jak biedulo się czujesz.
Pozdrawiam! |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-26, 15:00 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, ,najlepiej szybciutko antybiotyk zastosować.
Od takiego ropnia może pojawić się spore zakażenie i narobić problemów.
DSS też tak uważa,w wątku Pixi Ci napisała.
Pozdrawiam i życzę "z górki". |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-16, 18:17 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, ,świetny termin PET!
Jeśli mogę Cię poprosić,to opisz jak wygląda trepanobiopsja.
Troszkę czytałam o tym,ale to nie to samo,co dowiedzieć się od "głównego"źródła informacji .
Pozdrawiam! |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-15, 22:36 Temat: mięsak ból biodra |
zufed, ,Kochaną Mamusię masz!
Bardzo dobrze,że jest taki szybki termin-czekamy na dobre wyniki!!!
Pozdrawiam! |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-11-30, 09:35 Temat: mięsak ból biodra |
I ja doklejam swoje kciuki.
Koniecznie daj znać jak poszło. |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-11-21, 12:57 Temat: mięsak ból biodra |
Gontcha,jasne,że trzymam kciuki!
Zuzka,ale rodzina Ci się mocno powiększyła |
jusia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-11-19, 19:33 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzka,masz tu od nas wszystkich tyle kciuków,że nie ma wyjścia-musi być dobrze!
Świetna sprawa z tymi dżemami,ja nie potrafię sama robić takich przetworów .
A taki dżem cytrynowy to na pewno wspaniały,zwłaszcza na zimne,ciemne jesienne wieczory.Pychotka! |
|