1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak niedrobnokomórkowy vs. miedzybłoniak opłucnej |
jusia
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 23722
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-29, 21:59 Temat: rak niedrobnokomórkowy vs. miedzybłoniak opłucnej |
Bardzo mi przykro.
Szczerze współczuję. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-27, 09:59 Temat: rak niedrobnokomórkowy vs. miedzybłoniak opłucnej |
hate_cancer napisał/a: | widze, ze mój wątek nie wzbudza wielkiego Waszego zainteresowania, ale pisac będe dalej |
Witaj!
Ja od początku śledzę Twój wątek,nie pisałam w nim,bo nie znam sie na medycynie.
hate_cancer napisał/a: | Bo ma jakieś zakichane procedury, ba szpitale mają limity |
To jest właśnie straszne ,że zdrowie nasze,naszych bliskich,a nawet kwestia życia,jest mierzona w jednostkach limitowych.Niestety często za to obwiniani są lekarze...
hate_cancer napisał/a: | ale jeżeli ognisko pierwotne jest gdzie indziej to nie leczy |
My mieliśmy ,że tak to nazwę"szczęście" w tym ogromnym nieszczęściu,że guz umiejscowiony jest w płucach i dzięki temu diagnoza,choć piorunująca i druzgocąca,była postawiona w szpitalu natychmiast.
hate_cancer napisał/a: | Resztki przyzoitości kazały mi pousuwac wszystkie niecenzuralne słowa z postu w pierwszej wersji było ich całkiem sporo |
Ja też często tak robię,najpierw piszę prosto z serca,wyrzucając wszelkie złości,a później jak mi troszkę ulży,kasuję pewne wyrazy i zwroty,aby można to było przeczytać bez tych wszystkich"przerywników |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-09, 15:57 Temat: rak niedrobnokomórkowy vs. miedzybłoniak opłucnej |
Oczywiście trzymam kciuki!
Pozdrawiam! |
|
|