1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
jusia
Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 61358
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-07, 12:13 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
lemonnka, bardzo mi przykro[*]
Łzy same się pchają..
Jestem z Tobą w tym ciężkim,bolesnym czasie. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-05-15, 20:22 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
lemonnka, przykro mi, ale niestety obawiam się, że lekarz ma rację.
Nie chcę Cię tu odzierać z nadziei, ale sama wiesz jak ta choroba potrafi być podstępna i galopująca.
Dobrze, że zmieniłaś termin przylotu.
Wiem, to straszne patrzeć na schorowaną bliską nam osobę.
Te ataki złości i gorsze chwile to nie wina Twojego Tatusia - pamiętaj, że On nadal jest tym samym wspaniałym człowiekiem.
lemonnka napisał/a: | moze ktos mi podpowie jak rozmawiac z osobą, ktora chwilami nie wie co sie do niej mówi i ma napady złości, |
Mów do Taty z uczuciem ogromnej miłości.
Niech ciągle czuje, że jest kochany i że nie jest sam w tych ciężkich chwilach. |
jusia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-31, 18:29 Temat: Rak płuca z przerzutami do mózgu u mojego kochanego taty |
lemonnka napisał/a: | Może ktos wie, jaki to rodzaj raka, z tomografii wyszlo cos ze struktuta obraczkowata z ogniskami palcowatymi |
Lemonnka,niestety nie znam sie na tym,ale na pewno wkrótce ktoś fachowo Ci wytłumaczy co to znaczy.Teraz jest czas urlopów,więc i tu mniej nas zagląda i nasi fachowcy odpoczywają.
Pozdrawiam! |
|
|