1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak oskrzelowy płuca prawego |
jusia
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 15445
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-16, 12:59 Temat: Rak oskrzelowy płuca prawego |
aniq napisał/a: |
Cieszę sie bardzo że narazie tesc czuje sie dobrze z drugiej strony jednak martwie sie, bo przychodza mi takie mysli do glowy ze moze ta chemia na niego dobrze nie dziala. Juz sama nie wiem co myslec :(
Ania. |
Aniq,jeśli teść dobrze się czuje podczas chemii ,to tylko się cieszyć,wcale nie musi to oznaczać ,że chemia nie działa.
Każdy inaczej takie leczenie znosi,a objawy uboczne mogą pojawić się po paru dniach dopiero.
Pozdrawiam |
Temat: Rak oskrzelowy płuca prawego |
jusia
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 15445
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-10-05, 15:44 Temat: Rak oskrzelowy płuca prawego |
aniq napisał/a: | Badanie histopatologiczne – materiał operacyjny – węzły chłonne 1/Nr7, 2/11R.Ad 1,2/ Carcinoma non microcellulare metastaticum |
Oznacza to rozpoznanie przerzutu raka niedrobnokomórkowego .
Bardzo mi przykro,że wyniki Twojego teścia są takie złe..
[ Dodano: 2009-10-05, 16:52 ]
aniq napisał/a: | Teść bardzo dobrze się czuje ale pewnie wszystko zmieni się po pierwszej chemii |
Aniq,każdy przechodzi inaczej chemię-jedni bardzo źle się czują,inni wręcz przeciwnie,nie mają żadnych skutków ubocznych i tego Wam życzę!!
aniq napisał/a: | Najgorsza w tym wszystkim jest chyba ta bezsilność, wiedza, swiadomosc, że czlowiek nic nie moze poradzic, nic nie zmieni... :( |
No niestety,w taj chorobie nigdy nic nie wiadomo,ciągle są wzloty i upadki,ale walczyć trzeba! |
|
|