1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zapomnij o cierpieniu, wejdź pogdybać... |
jusia
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 7144
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-10-07, 12:31 Temat: Zapomnij o cierpieniu, wejdź pogdybać... |
Idealnie opisane gdybanie |
jusia
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-10-07, 11:21 Temat: Zapomnij o cierpieniu, wejdź pogdybać... |
Kicia,tak sobie myslę.
Jesteś bardzo ciekawą osobą.
Trudno mi Cię rozgryźć..
Wydaje mi sie ,że dużo przeszłaś w życiu,dużo też negatywnych przeżyć (dlatego mało delikatne posty w stylu:"wszyscy umierają... itp ")
Chcesz pokazać wszystkim,że jesteś silna,samowystarczająca,że z wszystkim sobie radzisz,a tak w głębi to chcesz,żeby ktoś się zainteresował Tobą,problemami...
Nie piszę tego,żeby Cię urazić-to na pewno nie !,piszę to bo jestem bardzo ciekawa jakbyś siebie sama tak szczerze opisała |
jusia
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-10-07, 09:58 Temat: Zapomnij o cierpieniu, wejdź pogdybać... |
maganana napisał/a: | Tata nigdy nie był skory do okazywania uczuć, |
Ja ogólnie rozumiem Magananę.
Mój tata też ma taki charakter.
Ciężko okazywać mu uczucia.
Po prostu taki jest,jego rodzeństwo także.
Ale tak na prawdę,to wiem,że w głębi serca kocha mnie,swoje wnuki,tylko nie każdy jest wylewny w uczuciach.
A jeśli chodzi o gdybanie,to także czasem to robię,chociaż zaraz uzmysławiam sobie ,że to nic nie daje,że nic nie zmieni.
kicia napisał/a: | Jeżeli ktoś myśli, że nie miewam dołów, to się baaardzo myli!
Posiadłam sztukę wyrzucania ich...
Pozwalam im wejść, ugoszczę, pogadam, ale krótko, żegnam się z nimi i grzecznie lecz stanowczo wypraszam (woon mi z tąd!)... |
Też nie miewam problemów z dolinkami.
Zamiast zamartwiać się długo,wolę pomartwić się chwilkę i szukać rozwiązań.
Ogólnie to bardzo źle działają na mnie osoby pesymistycznie nastawione do wszystkiego,z własnej woli depresyjne,ciągle narzekające na wszystkich i wszystko,bo tak im łatwiej.Dla mnie to są takie wampiry enrgetyczne,które wysysają cały mój pozytyw.Wiem,że czasem jest trudno poradzić sobie z jakimś problemem,ale w końcu trzeba wziąć się w garść i do przodu iść.
Nie wolno ciągle obracać się za siebie,jeden krok do tyłu to co najmniej dwa do przodu!
Ale się rozpisałam... |
|
|