1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jakie badania? |
kaja115
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 10765
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-12, 09:48 Temat: Jakie badania? |
atthedisco napisał/a: | Badania genetyczne? Gdzie je moge zrobic, i jaki jest ich koszt? |
Ze skierowaniem możesz zgłosić sie do poradni (adresy ja wyżej) - badanie jest bezpłatne.
[ Dodano: 2012-07-12, 10:50 ]
doczytałam , że jednak część badań jest płatnych (sorki za wprowadzenie w błąd) |
kaja115
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-07-10, 11:30 Temat: Jakie badania? |
aga12 napisał/a: | Kaju, a czy mogłabyś mi napisać, który lekarz może wystawić takie skierowanie? Rodzinny umywa ręce. |
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam
takie skirowanie może wystawić lekarz rodzinny.
Pozdrawiam |
kaja115
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2012-06-25, 08:19 Temat: Jakie badania? |
aga12 napisał/a: | Czy do takiej poradni potrzebne jest skierowanie? |
Tak, potrzebne jest skierowanie
aga12 napisał/a: | Czy w razie stwierdzenia, że jestem niestety obciążona genetycznie, pozostaję pod kontrolą jakiegoś lekarza, który będzie na bieżąco kierował mnie na badania kontrolne, zostanę objęta jakimś programem profilaktycznym? |
Nie wiem jak jest gdzie indziej - ale jak u mnie stwierdzono mutację to zgłosiłam się z wynikami do poradni genetycznej w szpitalu onkologicznym w Bydgoszczy - średnio raz na pół roku mam kontrolne wizyty i badania
pozdrawiam . |
|
|