1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 24
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
kaja115

Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 110164

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-11, 11:09   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:/pociesza:/
Madziorku - w mojej rodzinie, w krótkim czasie zmarły 4 osoby :-( . Jak na razie mamcia zamknęła ta listę - wiem, że jest ciężko - trzymaj sie kochana :/pociesza:/
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-20, 06:56   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:tull:
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-24, 06:52   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:/pociesza:/ |uscisk|
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-14, 15:41   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:/pociesza:/ |uscisk|
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-08-10, 20:29   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
madziorek napisał/a:
Podobno minął tydzień jak Ciebie już nie ma. Piszę Mamuś podobno, bo jak wiesz, nie wierzę, że się już nie zobaczymy. Ciągle Cię słyszę, widzę, szykuje Ci leki, ciągle się spieszę, żeby być z Tobą i cały czas gadam, z Tobą, o Tobie, o wspólnych chwilach....... tych podobno ostatnich.
Gdybym jeszcze umiała płakać, szlochać, rzucać czym popadnie lub pomodlić się w skupieniu- Mami nie potrafię..... znaleźć ukojenia. [.....]

[.......] chodzę na cmentarz i pale świece, i nadal Mami nie wierzę, że Ciebie już nie ma.

Powiedziałaś mi Mami wszystko co miałam wiedzieć -nie powiedziałaś mi tylko Mamusiu jak mam żyć gdy Ciebie nie będzie.

Madziorku, czuje dokładnie to samo, Ty napisałas to czego ja w słowa ubrać nie umiałam. Za chwilke miną 2 tygodnie jak mamusi nie ma a ja........tesknie strasznie.

Dziekuje Ci za te słowa.
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-29, 11:24   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
[*][*][*]
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-26, 17:20   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Na pewno jeszcze bedzie dobrze :/pociesza:/
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-24, 14:52   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
:/pociesza:/
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-04-21, 07:06   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek - mam nadzieję, że mami sie poprawi :!: :!:
trzymam kciuki :okok"
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-29, 08:47   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek -jak pare razy zawoziłam mamcię na naświetlania to widziałam osoby, które miały naswietlania na szyje - utkwiła mi szczególnie w pamieci jedna Pani - jej szyja była wręcz sino-bordowa!!! ale przychodziła do pielęgniarek i dostawała jakąś maść na złagodzenie skutków ubocznych zewnętrznych - a sama mówiła, że mimo, ze z zewnątrz boli to wewnetrznie jest zdecydowanie lepiej niz przed naswietlaniem i że zniesie to byle lepiej jej sie oddychało!!!
Oczywiście, że nie życze Mami, żeby cierpiała - ale myśle, że to jej pomoże!!! :tull:
Trzymam kciuki - bedzie dobrze :uhm!:
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-23, 08:41   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek ja także trzymam kciukasy i wierze, że bedzie dobrze - bo przeciez musi być :okok"
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-19, 14:21   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
madziorek napisał/a:
u nas progresja :cry: :cry: :cry:

:/pociesza:/ Przykro mi bardzo, wiem co czujesz bo u nas jest niestety to samo :cry:
Trzymajcie sie :/pociesza:/
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-03, 12:08   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
Madziorek tak z innej beczki :) Bardzo dziękuję Ci za wczesniejsze informacje odnośnie dodatku pielegnacyjnego!!!! Mamcia miała wczoraj komisje i z tego co zrozumiałam to dostanie ten dodatek :-D
Bez Ciebie i Jusi bym nawet nie wiedziała, że jej się należy!!!
Wielkie dzieki :flower:
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-31, 12:56   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
madziorek napisał/a:

[ Dodano: 2010-01-26, 19:26 ]
Dziś Mami stanęła na komisji lekarskiej o zasiłek pielęgnacyjny, poprzedzono wizytę u orzecznika, badaniem przez psychologa. .

Madziorek jesli moge zapytac - to czy Mami stawała na komisje o zasiłek pielęgnacyjny ze wzglegu na nowotwór :?: :?: :?: :?: Bo jesli tak to jakie musza być spełnione warunki, zeby taki zasiłek dostac (myślę o mojej mamie):?:
kaja115

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-30, 17:23   Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych
gratuluję ;) a dla Mami - zdrowia życze i dobrego samopoczucia :)

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron