Autor |
Wiadomość |
Temat: soja - komentarze (vf7) |
kam
Odpowiedzi: 414
Wyświetleń: 53887
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-22, 22:32 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soju, będzie dobrze. wierzę w to! przytulam |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-17, 14:29 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soju,
gratulacje z całego serca. ciesze się z tobą
pierwsza informacja od tygodnia która wywołała u mnie uśmiech
mama ma cię w opiece |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-08, 08:01 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soju,
jak tam dzisiaj miewa się twoja psinka? mam nadzieję że lepiej
nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze
a jak ostatnio układa się z mężem i tatą? jak twoja córcia?
przytulam. buziaki |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-07, 07:46 Temat: soja - komentarze (vf7) |
jak to napisałaś..... spoko, już luzik
pozdrawiam |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-06, 20:09 Temat: soja - komentarze (vf7) |
plamiasta napisał/a: | jaka kar za zachowanie ? to że ktoś też jest chory???????
raczej złośliwośż rzeczy i zdarzeń- taka próba zgrywu losu. w żaden sposób choroba nie jest kara czy też sprawiedliwością |
Plamiasta, źle mnie zrozumiałaś. nikt nie powiedział że choroba jest karą. tak jak napisała Soja, chodziło mi to że to kara za zachowanie ojca Soji. zupełnie o co innego mi chodziło niż ty napisałaś. jestem trochę w szoku że mogłaś tak pomyśleć. Moja mama również choruje na nowotwór piersi z przerzutami na wątrobę, kości i drugą pierś. jest coraz słabsza, ma kolejną chemię (przepraszam że piszę o tym w wątku Soji, ale chyba nie znasz mnie z forum i nie znasz mojego wątku, dlatego mogłaś tak źle o mnie pomyśleć). przykro mi się zrobiło że tak to odebrałaś.
Soju, też chętnie bym obejrzała zdjęcia Twojego ogrodu. pozdrawiam i życzę słońca w sercu. buźka |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-05, 00:05 Temat: soja - komentarze (vf7) |
szok
Twoja mamusia na pewno czuwa nad Tobą gdzieś tam w niebie.
A co do ojca - czyżby to kara za jego zachowanie..... |
kam
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-04, 13:00 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soju,
nie było mnie na forum ok 1,5 tygodnia. właśnie skończyłam czytać Twój wątek.
serce mi pęka, że tak bardzo życie daje ci popalić.
zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami. nie daj się mężowi tak traktować. wiem że łatwo powiedzieć, a gorzej wcielić czyny w życie, ale tak nie można. Twoja córka na to wszystko patrzy. A co do ojca to brak słów, jak mógł tak powiedzieć na Twoją mamusię. Wierzę w to że każdy z nas kiedyś odpowie za swoje czynny i słowa - twój ojciec również!
i z całego serca wierzę że zagości u Ciebie radość, szczęście i uśmiech.
|
|