Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
karolinax
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 71857
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-09-14, 21:37 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Asiu, trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze. Bardzo dobrze wiem co czujesz, niedawno przechodziłam przez to samo. Jestem z Tobą. |
karolinax
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-09, 13:38 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Joasia, utwórz swój wątek. Stwórz swój temat to pogadamy. |
karolinax
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-06-09, 11:33 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Joasia, może ja odpowiem. Jestem w szoku, że terminy operacji raka tarczycy są takie długie. Ja jak i Asia 1201 mieliśmy operację w Centrum Onkologii w Warszawie. Uważałyśmy i nadal uważamy, że ten szpital jest najlepszy w Warszawie / Asia 1201 chyba przyznasz mi racje / Oczywiście najlepszy, żeby operować tarczycę. Po operacji żadnych powikłań. Tylko na początku lekkie problemy z głosem. To jest normalne po operacji tarczycy. Przecież operuje się blisko nerwu wstecznego, strun głosowych. Z dnia na dzień z głosem jest coraz lepiej. Oczywiście nie będę narzucać wyboru szpitala. Pozdrawiam. |
karolinax
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-04-02, 18:38 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Asiu pozwolisz,że odpowiem w moim wątku. |
karolinax
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-04-01, 12:07 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Jak się czujesz ? Rana ładnie się goi ? Blizna jest coraz ładniejsza ? |
karolinax
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2013-03-08, 21:46 Temat: Rak brodawkowaty tarczycy z przerzutami do węzłów chłonnych |
Całym sercem jestem z Tobą. Będzie dobrze, musi. |
|