1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
kasia123m
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 23587
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-27, 15:50 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
gorzkajakmokka....modle sie za Twojego tate....i za Ciebie....musisz miec duzo sily....jak to mawiala do konca moja mama...damy rade...bo musimy..bo bardzo ich kochamy... |
Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
kasia123m
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 23587
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-26, 21:10 Temat: gorzkajakmokka - komentarze |
Hmm, czy to oznacza, że śmierć może być nagła? Bez poprzedzających ją oznak- chodzi mi o wszystko co zawarte w wątku- "jak rozpoznać, że to już blisko..."?
moze..moja mamusia umarla dzis w nocy....o 22 jak wychodzilam pielegniarka mowila ze nic nie wskazuje na to ze to sie stanie tej nocy..chciala pic..polykala...w dzien jadla...nie bylo poprawy....o 19 byla w ubikacji....odczuwala potrzeby...odczuwala pragnienie...a mimo to umarla...zaluje ze mnie przy niej niebylo choc podobno stalo sie to we snie...czuwalam caly dzien i dalam sie namowic na pojscie do domu na noc...niestey..mam nadzieje ze mi wybaczy...bo chocby mnie nie widziala to moze mialaby swiadomosc ze jestem....przyjechalam w nocy ja przytulic i sie pozegnac...mam nadzieje ze mi wybaczy....moja biedna kochana mamusia |
|
|