1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
kasia72
Odpowiedzi: 169
Wyświetleń: 50302
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-15, 22:31 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
ultra Przyjmij najszczersze wyrazy współczucia.
Dokładnie 2 miesiące temu odszedł mój tata, tylko o 1 w nocy, trzymaj się, Ona się już nie męczy, nic już ją nie boli, może spokojnie spać. |
kasia72
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-11-11, 22:06 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Ultra kup mamie gotowe obiadki dla dzieci.Mój tato też nic nie chce już jeść ale to jeszcze zje bo jest to w formie papki,ale pożywne. |
kasia72
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-09-17, 21:13 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Witam mój tato męczy się z międzybłoniakiem już 33 miesiące.Obecnie jego stan jest ciężki.W czerwcu jeżdził jeszcze na radioterapie ale zamiast mu pomóc to go wykończyło. Nie dokończył z 16 był 14 razy i dostał się do szpitala wykończony i od tego czasu nie umi się już pozbierać.Chemioterapie też miał .Radziła bym ci zgłosić się do hospicjum bo będzie ci potrzebna pomoc ,a jak już będzie ich podopieczną to będzie mieć większe szanse na dostanie się tam.Pozdrawiam |
|
|