Autor |
Wiadomość |
Temat: Małgośka - komentarze |
kasicazlosnica
Odpowiedzi: 609
Wyświetleń: 161731
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-24, 15:06 Temat: Małgośka - komentarze |
Małgosiu masz szczęście, że mam do Ciebie daleko bo wsiadłabym na miotłę i przyleciała "zdzielić Cię z partyzanta"
Co Ty za bzdury wypisujesz dziewczyno? Taka mądra a taka durna no... że ja tego wcześniej nie doczytałam, dzięki Justyna! |
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-23, 11:00 Temat: Małgośka - komentarze |
żeby nie było - 12:00 MYŚLĘ!
|
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-19, 17:16 Temat: Małgośka - komentarze |
Małgosiu nie ma słów, które pomogą Ci się teraz pozbierać ale pamiętaj że jesteśmy tu z Tobą. |
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-16, 17:58 Temat: Małgośka - komentarze |
Wróciłam ze szpitala i tadam - jest co czytać Dzieki Małgośku nasza |
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-07, 22:29 Temat: Małgośka - komentarze |
Małgosiu nas - czytaczy jest więcej ksiązek sprzedałabyś już conajmniej 27. Twój kciuk jest pierwszym wątkiem, który sprawdzam jak loguje się na forum. Nie piszę bo nie chcę zakłócać nastroju w jaki mnie wprowadzają Twoje wpisy. Ale jestem tu niezmiennie zaczytana
|
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 18:04 Temat: Małgośka - komentarze |
Gratulacje dla Małgośkowego męża
Gazdo cień to ja rzucam konkretny tylko szybko przemieszczający się i jakoś nikt nie może nadążyć hihi
jo_a, z tym leżeniem mam problem bo ja nie mogę wysiedzieć w jednym miejscu. Ale fakt, pachnę cudnie |
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 13:34 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | Co czułam? Nie wiem. Na pewno było mi żle. Jestem duża i wiem, że nie każdego musi moja choroba obchodzić, nie każdy musi współczuć. Nie sądziłam jednak, ze może być obiektem drwin i ( chyba) niezłego ubawu. |
Ludzie to... no dobra nie będę się „wyrażać”. Mnie takie sytuacje spotykały wiele razy ale ze względu na tuszę.
W sklepie kiedyś Pani mnie przywitała w następujący sposób: „my ubrań dla takich jak Pani nie mamy” – to wyszłam i przestalam chodzić po sklepach. Przestałam też jeść na mieście. Minęło wiele lat od tego czasu i niewiele się zmieniło.
Najdziwniejsze było to, że ja się nigdy nie przejmowałam co kto sobie pomyśli o mnie, miałam wszystko w nosie – poza tym, że byłam gruba. Mam tatuaże, nosiłam kolczyki w różnych częściach ciała, dziwne fryzury, itp. Nawet kiedy wyszły mi włosy po chemii to nie przejmowałam się niczym, peruke miałam na głowie ze 2 razy, chutkę nosiłam tylko jak odrastały czyli jak było ich nie za wiele i nie chciało mi się ogolić :D
Choroba przewartościowała wiele rzeczy w moim życiu, ale nawet teraz nie jestem w stanie nie przejować się tym że jestem gruba – czy to nie jest chore? Ale to niestety wynika z tego, że od dziecka wmawiają nam że grube to złe, brzydkie i nieszczęśliwe.
Jeśli chodzi o choroby, jakie by nie były – to w naszej ludzkiej podświadomości boimy się chorych.
Wiem, że czapeczkowa przygoda wyprowadziła Cię z równowagi i było Ci zwyczajnie przykro, ale wierz mi że ja wolałabym być chora i przeżyć coś takiego niż być taką pustą, wyrachowaną, pozbawioną empatii i najzwyczajniej głupią babą jak te ekspedientki.
Strasznie się rozpisałam, ale chciałam Ci Małgosiu powiedzieć że rozumiem Cię aż za dobrze i całym serduchem jestem z Toba!
Bardzo fajnie się Ciebie czyta, masz niesamowitą lekkość w pisaniu. Pisz jak najwięcej :D
|
kasicazlosnica
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-19, 03:06 Temat: Małgośka - komentarze |
małgośka napisał/a: | Tak więc jestem gruba, mam apetyt. Zyskałam z 15 kilogramów a straciłam stereotypowe wyobrażenie chorego onkologicznie. ( przed chorobą uważałam,że jeśli ktoś ma raka, to jest wychudzony) |
Małgosiu rozumiem Cię aż za dobrze, ja też tyję na potęgę... już przytyłam 17kg... jestem przerażona!!! Trzymam za Ciebie kciuki baaaaardzo mocno |
|