Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
kasiekk
Odpowiedzi: 405
Wyświetleń: 104299
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-17, 09:01 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
jestem z Tobą Andrzeju (*)(*)(*) |
kasiekk
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-26, 23:00 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem, u nas też nieciekawie :( sa już plastry i servedol też
chemia,mama po pierwszym cyklu czuje sie koszmarnie,biegunka i słaba okropnie
trzymaj się |
kasiekk
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-28, 20:15 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
moja mama zaczęła do lekarza chodzić jak pojawiły sie zawroty głowy,takie że przestała wychodzić z domu,bo nie mogła przejść kilku kroków,schudła trochę i w ogóle była taka smutna i nie dało sie z nią dogadać
wcześniej kaszlała,ale nie zwracała na to uwagi za bardzo,jak przeziebiona to też zawsze cos tam wzieła a jak poszła to cos tam jej przepisała lekarka
lekarka rodzinna dała jakies leki ,gdy to nie pomagało i znowu mama do niej poszła mówiąc że nadal jej sie kręci to powitała ja tekstem "mnie też sie kręci" ,potem była u innego lekarza ,którzy podejrzewał depresję
w końcu poszła prywatnie do takiego ,który jest w miejscowości obok ordynatorem w szpitalu i on ja przyjął na oddział i zrobili różne badania m.in rtg i wyszło co wyszło
też byłam wściekła na lekarkę,wiedziała ze mama pali i nigdy nie dała skierowania na rtg,teraz to człowiek wiedząc tyle o tym świństwie sam by pomyślał ze trzeba robić raz na jakis czas i pilnował,a tak niestety za późno,nigdy bym nie przypuszczała że ktoś z moich najbliższych bedzie tak chory,zawsze myślimy że nas to nie dotyczy a prawda jest całkiem inna jak się okazuje
tylko moją mamę to zawsze do lekarza wołami trzeba było ciągać |
kasiekk
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-28, 11:28 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem, dobrze ze wyniki lepsze i dostała mama chemię i super że zaczęła przybierac na wadze,oby tak dalej
trzymaj się ciepło |
kasiekk
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-22, 20:14 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem napisał/a: | Czy kur... w tym roku będzie coś optymistycznego, dającego nadzieję bo od samego początku roku ilość newsów, które wdeptują człowieka w ziemie przechodzi ludzkie pojęcie. Cały czas pod górkę.
|
skąd ja to znam,tylko u nas drugi rok już taki jest choc tamten był gorszy
trzymaj się |
kasiekk
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-06-23, 20:51 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
awilem, ja również trzymam kciuki mocno,mam nadzieję że Wam sie uda
ściskam Cie mocno
trzymaj się |
|