1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
kina

Odpowiedzi: 386
Wyświetleń: 105490

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-05-19, 13:59   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
ale czad z tym splywem:)Juz widze siebie wylatujacąz pontona -bo mnie zawsze sie cos takowego musi przytrafiac :D.Przygodo Ahoj!Pogoda dopisala wiec wam wszytkim troszke zazdroszcze..ale co sie odwlecze to nie uciecze :)
kina

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-05-16, 19:21   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
netowo bede z Wami , nawet piwko sobie kupilam na te okazje..mam nadzieje ze na kolejny zlocik juz dołącze, narazie sie kontrolnie stale gdzies badam i zmeczona padam .
kina

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-05-06, 14:41   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
ze wzgledu na spory katar i zawirowania w temacie pogody oraz trasy przez gorskie szczyty musze zrezygnowac ..no i grafik zajec napiety w maju jak baranie jaja..nastepnym razem sie dokulam , bo psiapsiolka wymiekla i nie jedzie ze mna a sama z moja odchudzona noga wcisnieta w uciskowa ponczoche wole jednak jazdy autkiem rajdowa trasa nie uprawiac ( musialabym zaliczyc Wiercholmie..)..trudno :(
kina

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-03-26, 23:54   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
popatrzylam na mapke gdziez to ten gazda gazduje..matko to zto trzeba ode mnie jadac sforsowac Wielka Wierchomle..nie wiem czy moja noga na pedale gazu to zdoerzy..narazie jade sie do Centrum Rehabilitacji Onkologicznegi i Limfologii..zobaczymy wiec co przyniesie kwiecien a dopiero potem moge planowac cokolwiek na maj ..Tereny piekne i kocham gorali , ale toz to sam koniec i wierszyczek swiata...niby blisko ale toz to nie prosta autostrada a same serpentyny..Jakie inne srodki transportu (PKS, PKP) w razie czego tam dojezdzaja ?Bo sama w taka trase nie wiem czy sie na jazde seicento pisac , kolezanka spod Krakowa cos wymieka, moze jaka inna zdrowa od siebie namowie by chciala ze mna jechac , bo zawsze razniej we dwie w podrozy..ale one wszytkie takie malo kokretne i niezdecydowane :(
kina

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-03-18, 19:00   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
to dam jeszcze znac czy sie wpisuje ..musze posprawdzac plany na ten czas ..dzieki za info ide patrzec na mapke czy moj rozum jest w stanie autkiem z moja noga tam ew i kiedy dojechac i spytam kolezanke czy tez sie wtedy ze mna ew.zleci :)
kina

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-03-18, 18:34   Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
nie doczytalam gdzie ten zlot bo nie wiem jak mam daleko ..27.05 to piatek a piatki dluuugo pracuje do g.17, wiec chcialabym -moze nawet bym dala rade autkiem zajechac -tylko gdzie ? Bo nie wiem czy mam mierzyc sily na zamiary..
Żegiestow ?jakies okolice Krakowa?Moze byla by ze mna tez wtedy chetna nie forumowa kolezanka z krakowskiej okolicy z rakiem piersi w remisji ...ale musze ja podpytac czy chetna i wolna w tym czasie.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron