1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: VI zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
kina
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 56137
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-02-24, 01:38 Temat: VI zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
na dzisiejszy dzien -termin jest dobry i mi kosi .nie wiem jak bedzie z kasiorka bo obecnie żyje od pierwszego do pierwszego i zawsze miesiąca mi brakuje pod koniec wyplaty A poczatkiem maja jest jeszcze po drodze festiwal cubano na ktory lece jak na skrzydlach.Niesmialo wiec wstepnie mowie ze bede ale u mnie nie da sie zaplanowac wszytkiego z tak wielkim wyprzedzeniem bo plany zmieniaja sie z dnia na dzien stale i stale czyms mnie zycie zaskakuje..Jaki jest najpozniejszy termin zgloszenia sie i potwierdzenia przyjazdu by jakis nocleg zalapac ?Ostatecznie moze tez byc moj jakis kawalek podlogi Ten splyw mnie rajcuje i strasznie przyciaga , tylko ze do was gazdo strasznie kreta ode mnie droga .Autkiem hmm no nie wiem -choc czasem bywam spontanicznie max szalona.Pozyjemy , zobaczymy..Nie bylam nigdy w tamtejszych okolicach pora chyba to zmienic :D.Bede probowala namowic jakas kolezanke na ten wyjazd, ale czy sie odwazy jechac ze mna , tego nie wie nikt;))) |
Temat: VI zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
kina
Odpowiedzi: 154
Wyświetleń: 56137
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2014-02-09, 02:18 Temat: VI zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
moze tym razem dam rade wreszcie dojechac -musze posprawdzac tylko czy nie mam w olanach jakiegos wtedy festiwalu czy warsztatow.Dzieki za info notuje juz w kalendarzu |
|
|