1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,55 mm |
klach
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 31012
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-12-22, 23:04 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,55 mm |
Eliza,
dziekuje Ci bardzo, okazuje sie ze ode mnie to rzut przysłowiowym beretem.
Dobrze wiedziec.
papa |
klach
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-12-22, 10:45 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,55 mm |
Witaj Eliza,
Czytam jeszcze raz Twoj post I widze ze leczysz się w min.CM Ostrobramska, i tam wlasnie robiłaś Tomografię komputerową. Czy to było badanie na fundusz ? czyli bezpłatne, czy trzeba miec skierownaie ?
Lekarze nie zalecają tego badania mojej Mamie, ale powiem szczerze, ze cały czas mysle żeby je zrobic. (TK płuc) |
klach
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-12-21, 09:11 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,55 mm |
Super dziekuję bardzo Eliza,
Musze zaciągnąć męża na to badanie. Idziemy w czwartek do onkologa, ale z tego co czytałam na forum to niektórzy lekarze zapewniali ze znamie jest OK. a po wycięciu okazywało się inaczej, wiec planuje na drugą rękę sprawdzic.
Pozdr świątecznie |
klach
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-12-20, 16:49 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,55 mm |
Witaj,
Czy mozesz mi przesłać namiary miejsca gdzie robiłas videodermatoskopię ?
Dzieki z gory
Pozdrawiam, |
|
|