Autor |
Wiadomość |
Temat: diagnostyka czerniaka |
klikers
Odpowiedzi: 16
Wyświetleń: 14014
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-04-13, 13:25 Temat: diagnostyka czerniaka |
O masz jaka kolejka Nie ja nie czekałem tyle, ja by dostać się do dermatologa zrobiłem coś takiego że poszedłem najpierw do onkologa, a że mu się nie spodobało to skierował mnie jeszcze tego samego dnia do dermatologa i na wycięcie w trybie pilnym więc ja nie czekałem. Może jak nie uda się innaczej to spróbuj tak jak ja Niestety ja nikogo innego nie polecę Ci ale na pewno jest wielu lekarzy znających się na rzeczy
Nie polecam zdecydowanie dermatologa na ul: Saskiej |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-29, 15:44 Temat: diagnostyka czerniaka |
Zapisz się do dermatologa jeśli mu się nie spodoba to wytnie i przebada
[ Dodano: 2012-03-29, 16:44 ]
mnie leczy dr Słowińska z MSWiA i uważam że jest dobra |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-27, 19:35 Temat: diagnostyka czerniaka |
Tak w MSWiA na Wołoskiej możesz liczyć na wideodermatoskopię z tym że chyba dość długi czas oczekiwania jest na wizytę ale zadzwoń i zapytaj albo przejedź się do nich bo ciężko się tam dodzwonić |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-16, 01:04 Temat: diagnostyka czerniaka |
jeśli znamię zostało wycięte w całości nie ma powodów do niepokoju. Ze znamion brzeżnych i dysplastycznych (atypowych) może rozwijać się czerniak dlatego Twój lekarz kazał je wyciąć. Pozdrawiam serdecznie,
Paweł |
klikers
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-13, 22:01 Temat: diagnostyka czerniaka |
Wg mnie też ładnie wyglądają u mnie wiele gorzej wyglądało to.. |
|