1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
krysiekn
Odpowiedzi: 145
Wyświetleń: 55063
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-12-26, 14:07 Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
Mój tato zmarł przeszło 38 lat temu, reszta najbliższych też podobnie dawno. Kolęda nie tylko mnie wzruszyła, ale trochę się przy niej rozkleiłam...naprawdę piękne. Blog też...
Pozdrawiam |
Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
krysiekn
Odpowiedzi: 145
Wyświetleń: 55063
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-11-17, 17:12 Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
Joanna39, może spróbuj poszukać pomocy, są organizacje pomagające kobietom maltretowanym (fizycznie czy psychicznie), a przecież jesteś bardzo potrzebna córce i synowi. To żaden wstyd szukać pomocy w takiej sytuacji jak Twoja, musisz być silna dla swoich dzieci. Twój tato też z pewnością tak szybko nie chce się z Tobą spotkać tam na górze. Rozumiem, że łatwo jest powiedzieć walcz, trudniej się za to zabrać. Pomyśl jednak Twój syn może już samodzielny, ale córka... co z nią?
Joan1973 dziewczyno, minęło tak niewiele czasu od odejścia Twojego taty. Potrzebujesz go trochę więcej na pogodzenie się z sytuacją. Ból po utracie bliskich z czasem maleje. Głowa do góry, musisz skończyć z odliczaniem dni do spotkania z rodzicami.
Cytat: | awilem napisał/a:
Tak to jest skonstruowane, człowiek się rodzi, człowiek umiera. Kiedyś to musi nastąpić i tego nie da się uniknąć. |
zgadzam się z tym, takie jast życie.
Dziewczyny, życzę Wam dużo siły.
Pozdrawiam |
|
|