Autor |
Wiadomość |
Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
krysiekn
Odpowiedzi: 198
Wyświetleń: 58324
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-09, 18:21 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Dziękuję Wam wszystkim za niezapomniane chwile .
Zuziu, Arturze dzięki za zorganizowanie tak świetnej zabawy przy grillu, na spływie i na Słowacji.
Zoja 62 napisał/a: |
Było.....no brak słów....żałujcie, Ci co nie byli. Pogoda jak dzwon, ludzie cudowni, zabawa - jak zawsze u Gazdy - przednia.
Najfajniej było poznać w realu ludzi dotychczas spotykanych tylko wirtualnie.
I zakochałam się w córeczkach Bluesy, sama słodycz i uroda.
|
ja też podpisuję się pod tym obiema rękami. |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-05, 15:03 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja i Asia również potwierdzamy.
Też obydwie spróbujemy baranka . |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-04, 16:51 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazdo, Asia była forumowiczką po II zlocie, ale nie pamięta hasła, więc może jak ostatnio niech pozostanie osobą towarzyszącą. Byłyśmy wtedy w jednym pokoju, teraz też tak prosimy . |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-04, 13:26 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Przepraszam z tego co ogarnęłam to Cleo i Zoja w piątek o 10,40 PKS-em z Katowic, a ja i Asia razem z nimi |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-04, 12:06 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja + koleżanka Asia dojedziemy razem z Cleo33 i Zoją PKS-em, mam nadzieję że zmieścimy sią w cztery do auta |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-03, 19:44 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda, na jakie atrakcje oprócz barana się gotować?? Zwiedzanie zamku, spływ czy jeszcze coś innego . |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-09-02, 10:12 Temat: V zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Jeśli jeszcze można, to ja też proszę o wciągnięcie na listę
ja + koleżanka Asia
[ Dodano: 2013-09-02, 16:22 ]
Gazda, zapomniałam dodać, że tak na 90 % jadę.
Mam nadzieję, że tym razem uda mi się z Wami zlecieć . Koleżanka Asia może mieć problem z urlopem, więc zobaczymy. |
|