1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak jelita grubego, przerzuty do kości-bioder, wątroby....
krzysiek

Odpowiedzi: 155
Wyświetleń: 90196

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-01-05, 00:44   Temat: Rak jelita grubego, przerzuty do kości-bioder, wątroby....
bardzo mi przykro Eveline, przyjmij wyrazy współczucia, Twoja mamusia odeszła tak samo jak moja. Trzymaj się i bądż dzielna.Zaglądaj tu czasami.
krzysiek

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-11-28, 20:21   Temat: Rak jelita grubego, przerzuty do kości-bioder, wątroby....
hej Eveline i co u Was? co z mamusią? Bądż silna . Pozdrawiam
krzysiek

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2011-11-07, 12:33   Temat: Rak jelita grubego, przerzuty do kości-bioder, wątroby....
hej Eveline, tak bądż z Mamą jak najwięcej, przytulaj ją ,całuj itd,nie chcę Cię wprowadzać w zły nasrtój , ani być złośliwy ,ale poczytaj moja historie hcv,hbv guz na wątrobie jest to historia mojej mamy i u niej jak sie pojaila żółtaczka to minęło tylko ok 10 dni moja mamusia odeszła równe 4 tygodnie temu, oczywiscie każdy organizm jest inny i życzę Ci z calego serca ,żeby Twoja Mamusia żyła jak najdluzej ,a nawet wyzdrowiała , bądż dzielna i przebywaj jak najwięcej z Mamusią.Moja Mamusia zapadła w śpiączkę wątrobową na ostatnie 1,5 doby , bylem z Nią do konca ja i moj tato do ostatniego oddechu.Trzymaj się Eveline i jeszcze raz proszę bądż dzielna.Pozdrawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron