1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Peti - komentarze |
kubanetka
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 68080
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-03, 13:32 Temat: Peti - komentarze |
Ja również cały czas pamiętam ....
Mam nadzieję, że powolutku sobie układasz to inne życie,
Pozdrawiam mocno! |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-05-09, 08:11 Temat: Peti - komentarze |
Peti napisał/a: | Bezradności już miałam zanadto- teraz niestety czas działać, bo tylko to mogę teraz zrobić.
Wieczory są trudne, poranki okropne- w ciągu dnia szukam - ale uśmiecham się, bo Robert nie lubił mojej marsowej miny - więc uśmiecham się do Niego. I idę dalej z sercem pełnym Roberta. |
To dla mnie właście oznacza Twoją siłę, miałaś czas na żal, na bezradność, na totalną rozpacz, ale teraz postanowiłaś żyć inaczej. Chociaż ciężko i te poranki, wieczory, mogę sobie tylko wyobrazić, ale trzeba dalej iść - piękne słońce do nas zagląda - do Ciebie również Gosiu - zachęca nas pewnie, żebyśmy mimo wszystko mieli siłę dalej iść przed siebie.
Pozdrawiam mocno i życzę nadal sporo siły |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-04-28, 18:53 Temat: Peti - komentarze |
Peti napisał/a: | Samotność- każdy poranek, który powinien przynosić radość nowego dnia- budzi mnie ciosem w serce, że wstaję sama. |
Mogę sobie tylko wyobrazić, ja czułam wielkie kłucie w sercu jak mój mąż musiał daleko do pracy pojechać. Ale oczywiście to nie to samo. Dlatego podziwiam Cię mimo za to wszystko.
Bardzo silną kobietą jesteś, mimo, że napewno łzy cały czas stają w oczach, serce boli że mało co nie wyskoczy, a nogi się uginają, zamiast prowadzić nas śmiało do przodu.
Mam nadzieję, że Robert będzie dawał Ci siły do codziennego życia, do tego by pojawił się na Twojej twarzy uśmiech na widok bzu i jego zapach.
Ale pewnie do tego potrzeba jeszcze czasu.
To, że stałaś się milczkiem jest zrozumiałe, ja jak dowiedziałam się o chorobie Taty, to w ogóle nie chciałam z nikim rozmawiać przez jakieś 3 miesiące, a śmiechy w pracy doprowadzały mnie do szału.
Dlatego siły, siły i jeszcze raz siły oraz celu w życiu, w tym nowym życiu, który będzie pozwalał jakoś przejść dalej mimo wszystko.
Pozdrawiam mocno |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-04-04, 07:36 Temat: Peti - komentarze |
Bardzo chciałabym Was przytulić,
Napewno ogromny ból, ale wierzę, że będziecie miały siłę iść dalej .......
Tylko trochę później, jak najgorsze minie |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-25, 09:03 Temat: Peti - komentarze |
Peti cieszę się, że powiedziałas parę słów tu na forum.
Nawert nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak Ci ciężko, ale mam nadzieję, że masz wokół siebie ciepłe osoby, które choć troszkę pomagają ukoić żal, głęboki żal i ból.
Ja również w to wierze, że po śmierci osoba nie znika. Ona jest w naszych sercach, myślach, wspomnieniach. Dalej można z nią rozmawiać i napewno otrzyma się jakiś delikatny sygnał w momencie jakiś trudności, problemów.
Twoj Robert napewno teraz czuwa nad Wami - ja w to wierzę, za bardzo Was kochał żeby tak nie było. Napewno stara się ze wszystkich sił, żebyś mogła normalnie żyć......
Pozdrawiam |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-01, 13:30 Temat: Peti - komentarze |
Kochana Peti,
Jest mi tak strasznie smutno, ale pokrzepiam się tym, że jesteś taka mądra.
Dajesz męzusiowi odejść, żeby nie cierpiał - napewno jest dumny, że taką kobietą udało mu się poznać i ją zdobył.
Trudno cokolwiek powiedzieć, nikt tak naprawde nie wie, dlaczego tak musi być, że niektórzy odchodzą przedwcześnie i dlaczego w ogóle odchodzą.
Ale najwyraźniej tak ma być, jest jakiś cel takiego zoorganizowania świata.
Mocno przytulam i współczuję ogromnie!!! |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-21, 21:48 Temat: Peti - komentarze |
Gosiu,
Napewno Ci ogromnie ciężko - wszystko to zrozumiałe...ale właśnie trzeba się cieszyć sobą, mimo choroby, nie warto tracić czasu na łzy, jeszcze nie pora na to.
Wiem, że jest to ogromnie cięzkie, sama ze sobą musiałam przejść taką psychoterapię, zeby nie ryczeń non stop, żeby nie krzyczeć na męża non stop. Tym większy u mnie problem, że jestem straszną pesymistką, ale mąż mi powtarza, że wszsytko zależy od nas, tylko od nas zależy jak będzie podchodzić do wydarzeń.
Życzę Wam, by mimo wszystko, panował u Was uśmiech i radość!!! |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-01-25, 18:33 Temat: Peti - komentarze |
Również kibicuje Wam z całego serca!!!!
Najważniejsze, że Mąż czuje się dobrze.
Oby, mimo niezbyt pozytywnych wiadomości, uśmiech Wam towarzyszył każdego dnia.
Jeśteście przykładem dla wielu, jak żyć z chorobą.
POozdrawiam mocno i życzę dużo siły. |
kubanetka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-01-20, 10:14 Temat: Peti - komentarze |
Również chciałabym, zeby wszystko u Was szło ku lepszemu.
Myślę o Was..... |
|
|