1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
ludmila
Odpowiedzi: 426
Wyświetleń: 101917
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-08, 21:49 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
to dobra i niedobra wiadomość za jednym razem.
Marta, trzymaj się mocno. I oprzyj się na swoich bliskich. Jesteś superbohaterką, po tym wszystkim co napisałaś, ale pamiętaj ta rola już się kończy. Teraz oprzyj się na nich i bądź dzielna. I spróbuj trochę odpocząć. |
Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
ludmila
Odpowiedzi: 426
Wyświetleń: 101917
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-08, 21:11 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Marta,
Nie znamy się, od niedawna tutaj jestem. Nadejdzie moment, że będziesz mogła powiedzieć to co ja po odejściu mojego taty.
"Dobranoc Tato...
tę noc prześpisz już spokojnie.
Wreszcie nic Cię nie będzie bolało. Będziesz mógł odetchnąć pełną piersią. Będziesz mógł zaczerpnąć tlenu. "
I nie martw się, jesteś przy Mamie, to najważniejsze. Ja nie mogłam przy moim Tacie być niestety. Teraz za to jestem przy mamie. cały Czas. I bądź, bo to jest dla WAS wszystkich bardzo ważne. I bardzo dużo zmienia w dalszym zyciu. Mów do niej jak możesz, trzymaj za rękę. Przychodzi taki moment że po prostu modlimy się już o odejście. Nie bój się Marta, Twoja mama jest dzielna, tyle przeszła. Ty też jesteś dzielna, więc sobie poradzisz. A ona jest i będzie z Tobą już zawsze. |
|
|