1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 3
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Wynik tomografii płuc
ma_ka

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 39346

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-24, 21:19   Temat: Wynik tomografii płuc
To wspaniale! Oby tak dalej, gorąco was wspieram w tej walce:)
ma_ka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-21, 16:29   Temat: Wynik tomografii płuc
Miłosz, będzie dobrze, trzeba w to wierzyć. Mój tatuś też bardzo skarżył się na ten węzeł nadobojczykowy. W pewnym momencie zrobił sie on duzy i twardy, widoczny gołym okiem... Tata mówił, że on mu przeszkadza w oddychaniu, że coś uciska i boli jak diabli. Takze ból tego węzła można nazwać normalnym w tym przypadku. Jak już pisałam, przypadki naszych tatusiów są bardzo podobne. Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie terapii.
ma_ka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-02-11, 15:53   Temat: Wynik tomografii płuc
Witaj Miłosz. Przeczytałam Twój wątek od deski do deski. Przypadek Twojego taty jest praktycznie identyczny z przypadkiem mojego tatusia. Też NDRP, też z przezutami na ten sam węzeł, tez lewe płuco. Chemię tez tata miał identyczną - Navelbine w tabletkach. Z tm , że tato brał 100 mg raz na tydzień przez ok półtora miesiąca. Było od początku wiadome, ze to jest leczenie paliatywne. W przypadku twojego taty może byc podobnie. Mój tato też bardzo tracił na wadze, dlatego przed chemia zażywał Megace - preparat na poprawę apetytu, wzrost masy. Zapytaj o niego swojego onkologa. Bardzo ci współczuję, ta choroba jest straszna, wiem dokładnie przez co przechodzisz. Pozdrawiam serdecznie. Pisz co u ciebie:)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron