Autor |
Wiadomość |
Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
ma_ka
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 24604
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-26, 16:06 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
mcsylwia, jestem z tobą w tych trudnych chwilach. Bardzo dobrze rozumiem twój strach, niepewnosć i rozpacz. Musicie się wspierac z mamą nawzajem i być przy tacie. Czytam twoje posty i płaczę... Wszystko mi się przypomina. Kochana, żadne słowa cię nie pocieszą, ale wiedz, że tu jestem. Pozdrawiam:) |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-19, 18:48 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
To dobrze, że jesteście przy tatusiu. Mnie się nie udało być do końca... W kazdym razie modlę się za poprawę, o siły dla ciebie i twoich bliskich. Jestem z tobą całym sercem |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-17, 17:52 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
Kochana, bądź dobrej myśli.Nie poddawaj się. Nie jest dobrze ale trzeba być silnym i wierzyć, że będzie lepiej. W sobote będziesz już razem z tatusiem. Napisz jak tam dzisiaj u tatusia? |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-13, 18:40 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
Moja droga, rozumiem Cię doskonale, Twój strach... Mój tato też bardzo źle. Ma zajęte w tej chwili 3/4 obszaru obu płuc. Dowiedzieliśmy się dzisiaj. Jest mi tak samo cięzko jak Tobie. Ściskam cie gorąco, bądź dzielna, bo tylko to nam pozostaje. Pozdrawiam gorąco. |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-12, 14:23 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
Kurcze, muszą pomóc... Na pewno jest szansa. Trzeba być dobrej myśli. Kochana, trzymam kciuki. Pisz co dalej... |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-11, 14:06 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
To bardzo smutne co piszesz, ale miejmy nadzieję, ze te naświetlenia cos wskórają. Musimy być dobrej myśli. Mi też lekarz powiedział, ze na 99,9% mój tato umrze w tym roku. Co więcej, powiedział, że śmierć może nadejść nagle, w każdej chwili. Ja nie dopuszczam na razie tych myśli bo chyba bym zwariowała, ale podświadomie licze się ze wszystkim. Trzymaj sie kochana, modlę sie za Twojego tatusia i za ciebie (choc nie ukrywam, że często mam wątpliwości co do istnienia Boga). |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-05, 08:40 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
To do przodu, bardzo się cieszę. Trzymam kciuki za powodzenie terapii, pozdrawiam:) |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-29, 17:00 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
My czekamy teraz na telefon odnośnie brachyterapii. Masz rację, najgorsze jest czekanie. Ale co nam pozostaje?
Pozdrawiam:) |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-25, 11:35 Temat: Wyniki TK glowy-prosze o pomoc! |
Witaj, rozumiem w jak cięzkiej sytuacji się znalazłaś. U mnie tez tatuś choruje na raka płuc, stadium już zaawansowane. Nie mogę się z tym pogodzić tak samo jak ty, że nic wiecej nie można zrobic, że pozostaje tylko leczenie paliatywne. Ściskam cię mocno, trzymaj się, musimy być silne. |
|