1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
madzik-d
Odpowiedzi: 341
Wyświetleń: 137113
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-25, 10:13 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
rowniez dolaczam sie do tych usciskow i czekamy na same dobre wiesci.... |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-19, 11:32 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
Berta napisał/a: | Dzisiaj mija tydzień od operacji.Noga puchnięta trochę mi dokucza.Cięcie było duże,od połowy uda ,przez pachwinę do wysokości kości biodrowej.Szfów jest 50.Całe szczęście,że chłonka się nie zbiera.Ściągnięcie szfów 14 lutego w Warszawie i wtedy wyniki.Ech,to całe 3 tygodnie. |
Berto glowa do gory!!! Bede Cie wspierac swoja modlitwa zeby wszystko bylo OK. a 3 tyg zleca szybciej niz myslisz. Sama wiem cos na ten temat. I wiem ze czekanie jest przerazajace!!!
Tym czasem wracaj do zdrowia. Zycze pomyślnych wiadomosci i duzo duzo zdrowia!!! |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 10:05 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
agah2o napisał/a: | trzymaj się ciepło - i szybciutko dochodź do sił - teraz musi być już tylko lepiej. Trzymam kciuki ze wszystkich sił.
pozdrawiam |
dolaczam sie do tych slow |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-15, 17:29 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
Berto trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie OK. |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-02, 11:23 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
Berta napisał/a: | Niestety dzisiaj odkryłam kolejny guzek w bliźnie |
Berto jestesmy z Toba.
Berta napisał/a: | Zaczyna się moja wyprawa do Warszawy nieciekawie-pociąg już w Krakowie będzie miał godz. opóźnienia {jakiś wypadek koło Zakopanego} |
nie ma zlych znakow, nie wolno tak myslec...opoznienia pociagow to normalka!!! |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-22, 17:13 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
dobrze ze tak szybko, 2 stycznia tuz tuz. trzymamy kciuki. |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-21, 13:29 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
Berta napisał/a: | teraz to mogę sama sobie.Cośtam mnie czasem kuło i rwało w pachwinie ale tak było od dawna i podczas kontroli nic nie było widać więc trochę to zbagatelizowałam.A kiedy poczułam ogromny węzeł pognałam do lekarza i po 2 tygodniach byłam po operacji. |
Berta nie zalamuj sie Kochana, trzymamy kciuki za Ciebie.Jestem duchem z Toba.
Pytam Ciebie o oznaki poniewaz od kilku dni mam obolale wszystkie wezly chlonne, byc moze to oznaka przed jakas choroba...albo jakis inny zly znak.Boje sie troche.
[ Dodano: 2011-12-21, 16:47 ]
Berto mam jeszcze 1 male pytanie do Ciebie - jakie mialas Clark i Breslow w 2005 roku? czy to byl 1.5 mm Breslow i Clark 2???
jakiez to dziwne ze po takim czasie to 'g...o' potrafi sie wznowic....szok!!!
badz dobrych mysli i walcz
[ Dodano: 2011-12-21, 16:48 ]
przepraszam chcialam napisac breslow 1.5 mm i clark 3. |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-20, 19:37 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
byc moze to pytanie jest nie na miejscu (przepraszam ze pytam)ale chcialabym zapytac czy mialas jakies oznaki /przeczucia ze masz przerzuty do wezlow??? czy bylo cos co Cie zaniepokoilo??? jakis bol???
Pozdrawiam Cie serdecznie i trzymam kciuki za Ciebie.
[ Dodano: 2011-12-20, 19:43 ]
i jeszcze zapomnialam zapytac jakie sa dalsze kroki w leczeniu??? |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-15, 12:22 Temat: Czerniak, Clark III, Breslow 1,5 mm, przerzuty do węzłów |
ja rowniez trzymam kciuki i jestem z Toba. |
|
|