Autor |
Wiadomość |
Temat: Małgośka - komentarze |
magdal
Odpowiedzi: 609
Wyświetleń: 161731
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-12-10, 08:33 Temat: Małgośka - komentarze |
Pozdrawiam ccieplutko.
Magda |
magdal
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-27, 20:58 Temat: Małgośka - komentarze |
Dziś czytałam ponownie...
Historia Krzysia, który pomalował włosy i reakcja jego klasy spowodowała mój szczery uśmiech. Pierwszy tego dnia, bo moja mama jakby znów słabsza...
Małgośka, pozdrawiam cieplutko i dużo słoneczka posyłam.
|
magdal
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-20, 19:20 Temat: Małgośka - komentarze |
Tacy nauczyciele jak Ty powinni mieć specjalne przepustki do zdrowia. Ich miejsce jest bowiem przy młodych ludziach, którym potrzeba takich drogowskazów...
|
magdal
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-19, 14:51 Temat: Małgośka - komentarze |
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-10-19, 19:29 ]
I ode mnie
|
magdal
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-18, 22:07 Temat: Małgośka - komentarze |
Małgośka, dobry wieczór...
Od jakiegoś czasu jestem tu na forum z powodu choroby mej mamy. Dziś - przeglądając wątek kciukowy - "poznałam" Ciebie. Najpierw czytałam od końca, potem weszłam na merytoryczny, a teraz zatrzymałam się tu na 14 stronie i muszę, niestety, przerwać czytanie, bo robię sernik mamie i w końcu mnie noc zastanie ( tak mi się "rymło") nad tym komputerem.
Jestem pod ogromnym wrażeniem twej osoby... i tych wszystkich historii zamkniętych w pięknych słowach...
Gdy chodziłam do podstawówki, czytałam namiętnie książki wypożyczone z biblioteki. Zdarzało się często, jak siadałam na swym łózku - jeszcze z tornistrem na plecach !- i wyjmowałam jakąś książkę i .... po 2-3 godzinach słyszałam głos mamy: dziecko! znowu?
Czytałam, zapominając o bozym swiecie. Dziś poczułam się jak przed laty, bo właśnie chwilę temu mój mąż mówi do mnie: a co z tym sernikiem? Zdąrzysz na jutro?
Pozdrawiam Cię cieplutko. I masz kolejnego wiernego czytelnika.
Dużo zdrówka!
Magda |
|