1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jogi - po leczeniu |
mamanel
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 25105
|
Dział: PO LECZENIU - co dalej? Wysłany: 2010-09-13, 20:47 Temat: Jogi - po leczeniu |
jogi45 napisał/a: | O kurcze dziewczyny, proszę nie zrozumcie mnie źle ale dobrze wiedzieć że nie jestem sama z 'takimi problemami" |
Mnie też daje jakiś rodzaj siły to, że jest nas tu kilka po leczeniu. Takie wspólne narzekanie ale jednocześnie rozumienie siebie nawzajem czasem się przydaje
Jogi, mam kilka kremów, jakiś efekt to daje. Pewnie lepsze byłyby te droższych firm, ale wolę z nimi poczekać jak będzie jeszcze gorzej
Co do Twoich problemów po operacjach, to nie mam wiedzy. Jedyne co mi przychodzi do głowy to znaleźć dobrą przychodnię rehabilitacyjną i regularnie chodzić tam na zabiegi - w zależności od wskazań. |
Temat: Jogi - po leczeniu |
mamanel
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 25105
|
Dział: PO LECZENIU - co dalej? Wysłany: 2010-09-10, 10:21 Temat: Jogi - po leczeniu |
Ja mam zmarszczki na połowie twarzy - tej naświetlanej. Robią mi się takie bruzdy, głebokie, gęste zmarszki, szczególnie w okolicy ust i brody. Oczywiście po jednej stronie a po drugiej nie i widać coraz bardziej różnicę. |
|
|