1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Tata, badania..
mariolab

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5710

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-03-02, 15:57   Temat: Tata, badania..
Pytam czy mu coś dajcie bo chemia wyniszcza organizm i jak spadną wyniki krwi to czasem odkładają chemię. Nam onkolog zakazał jeść smażone, drugi kazał pić siemię lniane. Ja dawałam tacie jeszcze sok z pokrzywy ( taki bez alkoholu 99%) podobno wpływa na czerwone krwinki, nie wiem na ile to jest skuteczne, tata miał płynie wszystkie chemię i lekarz zawsze mówił że krew naprawdę ok. mój też uwielbia wędkować o lesie i dokarmianiu biednych zwierzątek nie wspomnę :lol: . Dalej nie wiesz jakie to rodzaj? Płaskonabłonkowy czy gruczolakorak?
mariolab

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-03-01, 14:20   Temat: Tata, badania..
Widzę że robisz to co ja na początku cytujesz absenteeism , innych:) nie musisz. uwierz mi że ja na swoim wątku mam dużo wpisów i oni znają je bardzo dobrze. musisz być dobrej myśli, żeby tacie się udzieliło :) chemię podaję też właśnie po to żeby zmniejszyć ból,i co przecież może też u taty się zdarzyć. dajecie tacie jakieś preparaty na wzmocnienie?

mariolab

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-28, 15:33   Temat: Tata, badania..
piszesz, że zalecane było tk brzucha. było robione to tk?
mariolab

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-28, 15:30   Temat: Tata, badania..
Witaj na forum. Przykro mi że kolejna osoba dołączyła do naszego grona. za chwilę na pewno ktoś odpowie Ci szczegółowo co do stopnia zaawansowania. wiem że Wam ciężko doskonale rozumiem, jednak niektórzy na tym forum naprawdę żyją długo z tą wstrętną chorobą. powodzenia i siły. tata będzie mieć radioterapię?

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron