1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak skóry. Ważne pytania. |
mariusz8917
Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 20977
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-04-07, 11:50 Temat: Czerniak skóry. Ważne pytania. |
Mój wpis był po to aby zwrócić Ci uwagę z czym możesz mieć do czynienia. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
Teraz do konkretów...
Trzeba poszerzyć bliznę, oznaczyć wartownika(wartowniki) i znów czekać na wynik. Myślę pewnie jak większość z osób na forum, że najlepszym rozwiązaniem byłoby CO-I w Warszawie ale zrobisz jak uważasz. |
mariusz8917
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-04-07, 09:03 Temat: Czerniak skóry. Ważne pytania. |
Skoro dla Ciebie ważniejsza jest praca niż zdrowie to mogę tylko pogratulować...
Wycięcie węzłów tak jak i każdy inny zabieg czy operacja to sprawa indywidualna...
Najpierw poczekaj na dokładny wynik bo może (czego Ci bardzo życzę) nie będzie trzeba nic robić... |
mariusz8917
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-04-06, 15:18 Temat: Czerniak skóry. Ważne pytania. |
Poczytaj trochę forum...
Tak leży się w szpitalu... |
mariusz8917
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-04-06, 08:09 Temat: Czerniak skóry. Ważne pytania. |
Hej.
Zacznijmy od tego że nie napisałeś żadnego wyniku i nie można napisać jakie będzie dokładnie dalsze postępowanie.
Wszystkie informacje znajdziesz na necie na przykład http://www.akademiaczerni...asady-leczenia/
Napisz dokładne wyniki hist-pat i głowa do góry
pozdrawiam |
|
|