1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Związki a choroba |
marjanna
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 14026
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-30, 22:22 Temat: Związki a choroba |
Justyna,
szalony przystojniak na szybkim motocyklu to dopiero średnio rokuje! A jakie ma wzięcie
Może same tworzymy w naszych głowach to "wykluczenie" ??
Kiedyś dawno temu rak był chorobą na którą się umierało w kilka miesięcy. Ale czasy się zmieniły. To jedna z wielu chorób. Jedna z tych z którymi można długo długo żyć!
Tak chciałabym do tego podchodzić -)
Marjanna |
Temat: Związki a choroba |
marjanna
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 14026
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-08-29, 22:10 Temat: Związki a choroba |
Cóż,
zatem idąc za Waszymi poradami nie pozostaje mi nic innego, jak stanowczo zainicjować poszukiwania męża
Tylko gdzie???
Mam tu pewien problem, który dotychczas odsuwałam, ale on jest i to dość poważny. Otóż, kiedy mam powiedzieć mężczyźnie o mojej chorobie? Bo uważam, że powinnam. Ponadto powinnam to zrobić jakoś na początku znajomości, by być fair, ale kiedy. Przecież nie od razu po poznaniu, bo zwieje od razu
Problem ten pojawił się u mnie zaraz na początku mojego choróbska. Trochę się jakby rozwiązał, bo facet pracuje w tej samej firmie i dowiedział się o moim raczysku, gdy byłam w szpitalu.
No i "pozostaliśmy przyjaciółmi"
Nie obwiniam go.
Myślę, że związanie się z chorą osobą wymaga mega odwagi!
Ale wiecie co? Nie muszę się umartwiać, czy stracił zainteresowanie moją osobą z uwagi na odbiegające od ideału kształty ud, czy za małe piersi, bądź za krótkie włosy. Wszystko przez gada, bo przecież gdyby nie on, to jestem super !
Marjanna |
|
|