Autor |
Wiadomość |
Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
marzena66
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 18265
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-09-08, 16:21 Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
Moniq,
Gratuluje synka, przykro mi, że choroba nie ustępuje ale masz teraz dla kogo walczyć o siebie i musisz podjąć się tej walki, nawet jak będzie ciężka.
Życzę Ci dużo sił i pozdrawiam ciepło. |
marzena66
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-16, 21:00 Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
Moniq napisał/a: | Najgorsze jest że nie mam lekarza |
Napisz skąd jesteś, może ktoś podpowie.
Moniq napisał/a: | Nie wiem ile mi lat/miesięcy zostalo.. |
Nie myśl o tym, trzeba walczyć o siebie, o swoje zdrowie, walczyć o swoje maleństwo. Teraz jest to dla Ciebie szok, powinnaś się cieszyć z życia, które nosisz w sobie a nie chorować ale życie sprawia nam różne niespodzianki, nie zawsze miłe.
Musisz koniecznie znaleźć dobrego lekarza, który poprowadzi Cię przez tą trudną drogę.
|
marzena66
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-11, 18:20 Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
Trzymamy kciuki mocno zaciśnięte. Leż spokojnie, nawet jak nudno i strasznie trzeba sprawę wyjaśnić do końca.
Powodzenia. |
marzena66
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-10, 20:42 Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
Moniq napisał/a: | Sie rozklejam .. |
Nie rozklejamy się, walczymy, walczymy i jeszcze raz walczymy, masz przecież dla kogo |
marzena66
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-07, 18:16 Temat: Moniq - komentarze (vf7) |
Moniq,
Nie znam się w temacie ale jak przeczytałam to muszę napisać, że jestem całym sercem z Tobą i mocno trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.
Trzymaj się dziewczyno. |
|