1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór mostka |
marzena66
Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 24712
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-07-14, 16:23 Temat: Nowotwór mostka |
Yoda napisał/a: | Może już nie będę musiał |
Może więcej optymizmu i nadziei, że w końcu wszystko ruszy i będziesz dobrze zdiagnozowany i leczony , trzeba wierzyć, że się da, bo chęci na pewno masz ogromne a my będziemy wspierać i przesyłać pozytywną energię
To nie tylko W-wa ma taki galimatias, mnóstwo ludzi, kolejki, tak jest w większości większych ośrodków. Ja jestem z północy i też muszę wystać swoje. Też mi się nie podoba, że osoby po raz pierwszy, czy kolejny ale nie przyjmujące chemii stoją w jednej kolejce z osobami oczekującymi na chemię. I właśnie najbardziej mi szkoda tych z chemią bo wizyta, badania, czekanie na wyniki, znowu wizyta i jest chemia albo nie, czekają godzinami a wiadomo, że stan tych osób nie zawsze jest cudowny. To również w takich centrach onk. powinno być jakoś rozwiązane. Jak widzisz wszędzie ten sam cyrk i te same małpy .
Lekarze choćby chcieli uchylić nieba pacjentowi, wysłuchać, pogadać to niestety ani czas ani system im na to nie pozwala, nasza rzeczywistość i to bardzo smutna.
Trzymaj się chłopaku a my trzymamy kciuki, pozdrawiam. |
marzena66
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-06-13, 21:37 Temat: Nowotwór mostka |
Yoda,
Rozumiemy Twoje zdenerwowanie i strach, ale Twoje wypowiedzi są tak ogólnikowe, że trudno coś doradzić.
Tak jak napisała missy, wklej lub przepisz wyniki badań i cały wynik histopatologiczny z poprzedniej operacji. To ułatwi nam zadanie, czy jedno z drugim ma jakieś powiązanie, czy jest to coś zupełnie innego.
Bez wyników to możemy tylko gdybać a nie o to chodzi. Chcemy Cię nakierować ale potrzebujemy dane.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-06-13, 20:44 Temat: Nowotwór mostka |
Yoda,
Co wyszło z biopsji?, jaki jest wynik hist.pat.? Bo stwierdzenie mam nowotwór mostka nic nam nie mówi.
Nowotwór może być złośliwy i wtedy mówimy o raku lub niezłośliwy.
Żeby coś doradzić musimy to wiedzieć?
pozdrawiam |
|
|