1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
marzena66
Odpowiedzi: 132
Wyświetleń: 71485
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-08-19, 20:01 Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
OptymistycznaLenka88,
Jak trzeba rycz, nie zbieraj w sobie złych emocji, masz prawo do gorszych dni, masz prawo popłakać.
Nie pomogę merytorycznie, ale czytam Cię i mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Gorąco pozdrawiam. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-08-02, 18:40 Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
OptymistycznaLenka88,
Trzymamy kciuki. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-29, 16:13 Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
OptymistycznaLenka88,
Czytam również Twój wątek i też jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej siły, dzielności i podejścia do całej tej choroby.
Bardzo mocno Ci kibicuję i trzymam mocno zaciśnięte kciukasy za powodzenie Twojego leczenia.
Trzymaj tak dalej i bądź taka dzielna, też musiałam to napisać. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-16, 20:24 Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
OptymistycznaLenka88,
Nie na darmo Twój nick brzmi Optymistyczna Lenka, mimo tego co przechodzisz Twój optymizm jest ogromny i to jest wielkim Twoim plusem w walce z chorobą. Lataj, fruwaj ciesz się każdym lepszym dniem i walcz
Pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-07-15, 21:46 Temat: czerniak i ryzyko zachorowania na innego raka |
Lenko ja też przesyłam moc siły i wsparcia. |
|
|