Autor |
Wiadomość |
Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
michal82
Odpowiedzi: 426
Wyświetleń: 101365
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-09, 08:49 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Marta Nasze najszczersze wyrazy współczucia [*][*]
Jesteś dla mnie wzorem jakich Mało na tym świecie. Czytając Twoje posty płakałam i byłam pełna podziwu dla Twojego poświęcenia z miłości do mamci i rodziny. Twoja postawa zasługuje na odznakę NAJWSPANIALSZA CÓRKA NA ŚWIECIE |
michal82
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-08, 11:53 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Martusiu jak czytam Twoje posty to płaczę tak mi smutno, tak mi żal
Trzymaj się
Mama napewno czeka by pożegnać się ze wszystkimi. |
michal82
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-07, 08:28 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Nie mogłam spać całą noc, myślałam co u Ciebie, jak Mama.
Padłam ze zmęczenia i gdy rano wstałam odrazy weszłam na forum by być z Wami.
|
michal82
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-06, 21:19 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
Marta jesteśmy z Tobą. Trzymaj się i bądź dzielna buziaczki
|
michal82
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-12-06, 11:50 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta widzę, że jesteśmy na tym samym etapie, że to jest tak trudne do przejścia dla Nas bliskich.
Musimy być dzielni i przetrwać to by Osoby, którym pomagamy były już wolne od bólu, cierpienia.
Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że są tu ludzie, którzy są zawsze gdy ich potrzebujemy.
Buziaczki |
michal82
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-23, 08:49 Temat: DRP z mnogimi przerzutami do mózgu |
owcaMarta może jakieś dziecinne kremy na odparzenia pomogą?? No sudocrem czy termentiol (Ale to nie wiem czy można smarować jak są rany).
życzę dużo wytrwałości i cierpliwości.
Pozdrawiamy cieplutko!! |
|