1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 8
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: romka - komentarze
misiak

Odpowiedzi: 205
Wyświetleń: 55702

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-06-13, 16:27   Temat: romka - komentarze
Jestem z tobą. Będzie dobrze. Masz dużo siły , dasz radę. Pozdrawiam.
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-06-05, 09:52   Temat: romka - komentarze
Będzie dobrze. Nerwy tez swoje robią. Ja także biegam po lekarzach . Jakby mało było tego wszystkiego. Mam tylko nadzieję, że w mojej główce nic nie siedzi. Pozdrawiam.
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-05-19, 14:53   Temat: romka - komentarze
Bądzie dobrze.Trzymam kciuki.
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-04-29, 21:39   Temat: romka - komentarze
Czytałam twoje wszystkie posty. Myślałam- o jaka to twarda kobieta, tak ładnie opisywalaś, dawałaś otuchy.A teraz zaglądam iii..kobieto nie możesz tak sie pogrążać. Wiem , że każdy dzień to koszmar, ta pustka, ale może znajdz sobie coś czym sie zajmiesz, na chwile zapomnisz. Popatrz na dzieciaki i pomysl-kochanie mamy wspaniałe dzieci:)) biorę sie w garść a ty patrz jak sobie radzę. Wiem , że dasz radę. Jesteś wapaniałą kobietą. Matką.
Taki los niestety otrzymałaś. Nikt nie wie co będzie jutro . Jemu też jest ciężko widząc cię w takim stanie. Gdybyś mieszkała bliżej wpadła bym na kawkę. ;)
Kiedyś parę lat wcześniej bardzo przeżyłam śmierć mojego wujka. Chorował na białaczkę. Przykro mi było, że zwlekałam z odwiedzinami, wkońcu zmarł. Dręczyło mnie to strasznie, ciągle mi się śnił, spałam nawet przy zapalonym świetle. i może to zabrzmi dziwnie i głupio, ale siostra ma znajomą, która wróży z kart i opowiedziała jej o tym co sie działo. Poradziła mi zapalić świecę białą i zostawić aż sie cała wypali. I pomogło, nie wiem czy pomogła świeca czy moja psychika . Sny sie skończyły, lęk odpuścił, uspokoiłam sie. Niemyślcie , że jestem jakaś nawiedzona. :) Pozdrawiam.
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-04-29, 09:41   Temat: romka - komentarze
Romka, zrob sobie postanowienie.Masz dzieciaki, a mąż by napewno chciał, żebyście teraz zwlaszcza byli szczęśliwi, choć to napewno trudne strasznie, ale jak będziesz tak sie pogłębiać to jeszcze popadniesz w jakąś chorobę i co będzie? Dzieci skup sie na nich to wasz owoc o ,który teraz ty musisz zadbać. Czy mąż taką by chciał cie widzieć? Musisz zadbać o siebie, wyjść do ludzi , rozmawiać.Wiem , że to tylko słowa i może głupoty piszę ,ale masz dla kogo żyć. Pozdrawiam .
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-03-18, 14:05   Temat: romka - komentarze
przytulam..jestem z tobą..
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-03-16, 16:08   Temat: romka - komentarze
Kochana myślisz dobrze, kto by chciał aby cierpiec, nie dziwi mnie to jak myślisz, napewno jesteś przerażona bo kto by nie był. Mam nadzieję, że będziecie do konca razem. Ściskam mocno.
misiak

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2014-03-15, 16:30   Temat: romka - komentarze
Musi być ci bardzo ciężko, o czym myśli, może wspomina, napewno jest mu przykro na tą sytuacje. To że piszesz , że trzyma za rękę, wydaje mi sie , że chce czuć twoją bliskość, to ciepło rodzinne, jest mu ciężko pogodzic sie z utratą ciebie, tak mi sie wydaje. Jesteś kochaną mu osobą, brak mi słów. Łzy sie kręcą. Wczoraj tak sie modliłam leżąc, za wszystkich tu chorych ,że nawet niewiem kiedy usnełam. Nawet nie wiem co ci napisać. Trzymaj sie, bądz przy nim, Pozdrawiam.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron