1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: nowotwór po przeszczepie |
missy
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 5695
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-01-15, 15:17 Temat: nowotwór po przeszczepie |
żona_swojego_męża,
Tak sobie myślę, że skoro mąż ma obustronną nefrostomię, jest ogólnie w złym stanie, to wizyta w poradni niekoniecznie będzie najlepszym pomysłem. Chyba bardziej komfortową pomocą byłoby hospicjum domowe, bez konieczności przemieszczania się gdziekolwiek. Plus możliwość uzyskania pomocy nie tylko w sztywno ustalonych godzinach pracy ( jak w przypadku poradni). |
Temat: nowotwór po przeszczepie |
missy
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 5695
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-01-11, 15:50 Temat: nowotwór po przeszczepie |
żona_swojego_męża,
Mogę napisać/powtórzyć jedynie to, co zasugerowano w opisie tk z listopada a propos dalszej diagnostyki podejrzanych nacieków i zmian tkankowych. Trudno mi oceniać, czemu nie pobierano do badań wycinków - być może uznano, że lokalizacja zmian, ich wygląd oraz objawy u Męża w połączeniu z wynikiem histpat usuniętej wątroby ( rozległy cholangiocarcinoma z przerzutami do węzłów chłonnych i naciekaniem naczyń krwionośnych) nie pozostawia złudzeń co do ich wtórnego charakteru. |
|
|