1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 4
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End
monika30

Odpowiedzi: 405
Wyświetleń: 104290

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-02-03, 17:10   Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End
Andrzej....zgadzam się z JaInką....jesteś nam potrzebny. Twoje trafne uwagi, podpowiedzi, sugestie nie jednej osobie pomogły....także zostań z nami....

Trzymaj się.....

Pozdrawiam
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-15, 22:06   Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End
Andrzeju cokolwiek napisze nie będzie wspólmierne do Twojego bólu jaki teraz w sercu nosisz....

Wieczny odpoczynek....

:cry: :cry: :cry:
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-13, 20:39   Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End
nie wiem co napisac żeby dodać Ci otuchy, ale wiedz że myślami jestem z Wami i życzę z całego serca zdrówka w szczególności Twojej Mamusi....

widzę jak bardzo dbasz o Nią, jak szrpiesz się, biegasz i załatwiasz by zrobić dla Niej wszystko co w Twojej mocy..... cudowny z Ciebie syn, napewno Twoja Mama jest z Ciebie dumna

:tull:
monika30

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-10, 21:00   Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End
Andrzeju jest mi bardzo przykro, że to świństwo w tak błyskawicznym tempie postępuje w organiźmie Twojej mamy. Życzę Ci dużo wytrwałości i siły w tym trudnym czasie. Jesteś wspaniałym synem swojej ukochanej mamy. Wiem że dasz radę....

Gorąco pozdrawiam

:/pociesza:/

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron