1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
monika30
Odpowiedzi: 405
Wyświetleń: 104290
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-03, 17:10 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Andrzej....zgadzam się z JaInką....jesteś nam potrzebny. Twoje trafne uwagi, podpowiedzi, sugestie nie jednej osobie pomogły....także zostań z nami....
Trzymaj się.....
Pozdrawiam |
monika30
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-15, 22:06 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Andrzeju cokolwiek napisze nie będzie wspólmierne do Twojego bólu jaki teraz w sercu nosisz....
Wieczny odpoczynek....
|
monika30
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-13, 20:39 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
nie wiem co napisac żeby dodać Ci otuchy, ale wiedz że myślami jestem z Wami i życzę z całego serca zdrówka w szczególności Twojej Mamusi....
widzę jak bardzo dbasz o Nią, jak szrpiesz się, biegasz i załatwiasz by zrobić dla Niej wszystko co w Twojej mocy..... cudowny z Ciebie syn, napewno Twoja Mama jest z Ciebie dumna
|
monika30
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-10, 21:00 Temat: Nowotwór płuca - adenocarcinoma - The End |
Andrzeju jest mi bardzo przykro, że to świństwo w tak błyskawicznym tempie postępuje w organiźmie Twojej mamy. Życzę Ci dużo wytrwałości i siły w tym trudnym czasie. Jesteś wspaniałym synem swojej ukochanej mamy. Wiem że dasz radę....
Gorąco pozdrawiam
|
|
|