1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Błagam o pomoc mojej 24 letniej siostry! |
mral
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 10909
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-06-15, 14:56 Temat: Błagam o pomoc mojej 24 letniej siostry! |
Nie mam nic przeciwko rozmowie na ten temat. Jeśli tak to odebrałeś, to nie jest to zgodne z moją intencją. Wręcz wskazuję miejsce gdzie dyskusja na ten temat toczy się (użyłam czasu teraźniejszego) tzn., tematu nie traktuję za wyczerpany, a dyskusji za zamkniętą.
[ Dodano: 2009-06-15, 22:49 ]
I dalej:
To, że ja uważam, że oparciu o tę dyskusję można wyrobić sobie pogląd, nie znaczy że ktoś może uważać inaczej . Otóż ma do tego prawo , jak również do zamieszczania tam swego pytania i swoich komentarzy. Jestem natomiast przeciwna do przenoszenia rozmów na ten temat w inne miejsca Forum jak również wywoływania kogokolwiek do odpowiedzi. |
Temat: Błagam o pomoc mojej 24 letniej siostry! |
mral
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 10909
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-06-14, 13:42 Temat: Re: Clinical Trials |
zosia bluszcz napisał/a: |
Przy okazji - czy mozesz mnie/nas oswiecic dlaczego w PL dostep do badan klinicznych chowa sie pod korcem maku? |
Przepraszam, że nie proszona "wcinam się", ale moim zdaniem pytanie kierujesz pod zły adres.
Dyskusja na ten temat toczy się, w dziale "Badania kliniczne" i myślę, że pogląd na sprawę o którą pytasz, każdy z nas może na jej podstawie sobie wyrobić. |
|
|