1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 12
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
nail_32

Odpowiedzi: 215
Wyświetleń: 73111

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2014-06-27, 09:22   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ana, przykro mi bardzo. To smutne. Ściskam mocno.
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-09-14, 21:45   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Oj, no to dobrze! Dobrze, że coś się dzieje! Leczenie jakieś! Oby było wszystko dobrze! Myślę o was - jak zawsze!
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-09-13, 20:21   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ana, co u was słychać? byliście w Katowicach już?
Pozdrawiam
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-08-10, 17:10   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ana, a kiedy będzie wynik PET? U nas Pan doktor był tak miły, że dał po dwóch dniach. Myślę, ze jak najszybciej z tym wynikiem do onkologa. Coś się dzieje niedobrego i trzeba temu zaradzić.
Ściskam :tull:
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-04-07, 14:34   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
O, no to w sumie dobrze ze się udaje te poszerzenia robić. Oby TK było jak należy! trzymam kciuki! :)
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-01-24, 19:24   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Super Aniu! bardzo się cieszę! Pozdrawiam!
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2013-01-07, 19:36   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ana a może póki co spróbujcie z tym centrum żywieniowym? na pewno wzmocniliby tatę zanim to poszerzenie. chociaż wiem ze tam też długie terminy oczekiwania na przyjecie ale może udałoby się coś przyśpieszyć. a co do kontaktu z lekarzem od operacji to jak to nie ma gastroskopu??? jeśli to jest to miejsce o którym myślę, to w przychodni na pewno robili gastro - chyba ze coś się zmieniło w ostatnim czasie. a może prywatnie do profesora się umówić? chciałabym jakoś pomóc, ale nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-12-29, 20:13   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Witam Aniu. Nie chce tu wychodzić przed szereg przed osobami, które maja większą wiedzę, ale znalazłam dwa artykuły nt. operacji i możliwych zwężeń po operacji:

http://www.termedia.pl/Sk...,17434,0,0.html

http://www.nowotwory.edu....k=2009&zeszyt=2
artykuł J. Kruszewski - s. 99

Może jakoś te artykuły ci pomogą
Pozdrawiam.
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-12-24, 10:39   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Aniu, u nas chirurg mówił że jeśli będą problemy z przełykaniem to można zrobić to poszerzenie i żeby się do niego zgłosić, dlatego też uważam że powinniście jechać na konsultację. Jeśli chodzi o problemy z jedzeniem to proponuję kontakt w centrum leczenia żywieniowego. U nas nie zastosowano leczenia bo M. daje rade z jedzeniem i nie traci na wadze. ale jeśli są kłopoty to powinni się tatą zająć. Tylko tam trzeba mieć skierowanie od lekarza ogólnego. Napisze później więcej szczegółów. Pozdrawiam
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-07-08, 08:58   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
To cieszę się ze idzie dobrze. U nas też najprawdopodobniej będzie chemia, ale ale jeszcze mało wiemy na ten temat. trzymam kciuki za tatę twojego i za ciebie. i oby ręka się zagoiła!
pozdrawiam.
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-07-05, 17:49   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ania, ja już nie chciałam w moim wątku pytać ale napisz tez co u was? ja za każdym razem jak jestem na oddziale w łodzi to myślę o Was.
Pozdrawiam.
nail_32

PostDział: Nowotwory przewodu pokarmowego   Wysłany: 2012-06-18, 19:57   Temat: Proszę o pomoc - Zwężenie...
Ana jak tato? Jak leczenie przebiega?

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron