Autor |
Wiadomość |
Temat: Anelia - komentarze |
niki
Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 158392
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-15, 19:25 Temat: Anelia - komentarze |
ja także juz zapisałam zeby nie zapomnieć
Justyna tobie by sie cos przydało bo teraz to nie zazdroszczę, nie jestes ze stali i normalnie sie boisz,,wiem że tak jest , kazdy by sie bał
a musisz czekac- czekanie to stres i widzisz co sie robi, ?
błedne koło czasem leki sa potrzebne
pomysl o tym
sorry Anelia ze w twoim temacie ja tak do Justyny ale pasuje mi tu idealnie stres nastorj i leki |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-14, 18:40 Temat: Anelia - komentarze |
Anelia lekarka przepisała ci pol tab na noc, nie dlatego zebys lepiej spała gdyby ci go przepisała na rano wtedy nie mogłabyś jezdzic samochodem
a branie tego leku na noc to sposob aby uniknąć
otępienia w dzien
moze cos bardziej nowoczesnego i słabszego jak Mirtagen , coaxil ?bioxetin
na silnie bole głowy krople Dihydroergotamina( na receptę ,) moze wypisać lekarz rodzinny
ja przy stresie od razu mam silny bol głowy i wymiotuje po kilku godzinach zaczyna sie karuzela( wolę nie wstawać) |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-30, 22:27 Temat: Anelia - komentarze |
Katarzynka36 napisał/a: | Jesteś do Tatki bardzo, ale to bardzo podobna... |
mało powiedziane ze podobna,
jesteś jak On,oczy włosy, wzrost budowa -tata był bardzo przystojny
oboje o urodzie cyganów( komplement ,żeby nie było wątpliwości)
filmik super- pięknie zrobiony widać ze sercem |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-30, 18:10 Temat: Anelia - komentarze |
Anelia napisał/a: | No i popłakałam sobie , tego potrzebowałam od jutra zaczynam nowy dzień !
Jeszcze raz dziękuję forumowiczom za wsparcie za pomoc ciepłym słowem. Poznałam wiele wspaniałych dobrych duszyczek tutaj ... |
to zabrzmiało jak pożegnanie myslę ze Ty tu jednak zostaniesz no nie
ja miałam taki kryzysowy wieczor po swiętach, poryczałam sobie dosyc mocno - nie przyniosło to jakiejś ulgi ale czasem inaczej sie nie da |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-15, 16:46 Temat: Anelia - komentarze |
Anelia potrzebuje takiego wyrzucenia z siebie wszystkich emocji to pomaga i oczyszcza a tutaj ludzie rozumieja wiecej niz ktos kto stoi obok , rodzina czesto jest wsparciem, ale nie zawsze i wtedy gdy ta rodzina sie nie sprawdza nie da się inaczej
wyzalenie sie wyrzucenie z siebie zalu i bólu pomaga,
Anelio zaskoczyla mnie postawa twojej mamy , wcześniej zakładałam ze może każdy cierpi inaczej , ale masz rację
oni zachowuja sie jakby nic sie nie stało ,
jestes w tym bolu sama,i chyba rozmowa z mama niczego nie wyjasni , moze tylko bardziej boleć
jesli ma ci to przynieśc jakies ukojenie to pisz ,
Zebra ty tak samo, piszcie i wyrzucajcie z siebie ten bol ,bo inaczej on was złamie,
bardzo wam wspołczuję |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-12, 20:45 Temat: Anelia - komentarze |
dziewczyny kochane kazdy w inny sposob przezywa załobę, nie wolno nam oceniać bliskich , ze robią to inaczej , moze to jest ich bunt przed tym co się stało, moze nie potrafią lub nie chcą inaczej
kazdy ma swoj bol w sobie,
jeden będzie omijał wszystko co kojarzy się z ukochanym zmarłym , drugi będzie pieczołowicie pielęgnował wszystko co po tej osobie zostało
jesli macie zal do bliskich ,może warto usiąść razem i spróbować porozmawiac,
czasem ta osoba , ktora udaje ze nic się nie stało ,cierpi rówonie mocno ale nie potrafi tego pokazać
bardzo wam wspołczuję , tym bardzeij ze mnie to tez czeka i nie wiem jak bedę reagować po ...
wiem jedno kazdy jest inny i kazdego ta tragedia dotyka rownie mocno
niech wasi bliscy zyją w waszych sercach
człowiek zyje tak długo , jak długo zyje pamięć o nim
dla Was będzie to zawsze |
|