1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
nowa1504
Odpowiedzi: 169
Wyświetleń: 50302
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-16, 20:51 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Bardzo mi przykro, ale wiesz - myślę, że nasze mamy musiały być jakimiś pokrewnymi duszami - bardzo podobnie przechodziły kolejne etapy choroby. Moja mamusia odeszła wczoraj o godz. 20.30 - myślę, że one są tam teraz razem... i cieszą się życiem... po życiu... |
nowa1504
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-30, 11:48 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Moja mama też jest na oddziale paliatywnym, na początku bywało, że zostawała sama, ale jak w nocy wołała kilka razy, żeby jej podać wodę, bo sama nie da rady utrzymać butelki, to pielęgniarka przyszła i ochrzaniła ją, że w nocy się śpi, a nie pije. Od tego czasu, 24 godziny na dobę jesteśmy z mamą w szpitalu na zmiany. |
nowa1504
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2013-12-17, 09:39 Temat: udział w badaniu klinicznym - zgodzić się czy nie? |
Czytam Twoje ostatnie posty i czuję się jakbym czytała swoje. Moja mama zachowuje się dokładnie jak Twoja, też ma depresję, całymi dniami leży, nie chce jeść, coś tam jeszcze pije. Nie chce rozmawiać, na wszystkie pytania tylko wzrusza ramionami. Co chwilę każe sobie przynieść tabletkę przeciwbólową - kupiliśmy więc w aptece jakieś witaminy i trochę ją oszukujemy, bo ona najchętniej łykałaby sevredol co 2 godziny, mimo tego, że nie odczuwa bólu. Trzymaj się, jakoś musimy dawać radę... |
|
|