1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: clark III breslov 2,4mm |
paulina8917
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 13309
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-08-16, 21:02 Temat: clark III breslov 2,4mm |
O wyniku wypowiedzą się bardziej kompetentne osoby, ja nie powiem Ci nic oprócz tego co pewnie już wiesz.
Powtórzę jednak, że najważniejsze, że teraz jest ok i trzeba mieć nadzieję, że tak już zostanie.
Ja ściskam kciuki żeby tak było. |
Temat: clark III breslov 2,4mm |
paulina8917
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 13309
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-08-14, 17:00 Temat: clark III breslov 2,4mm |
Nie pytaj co by było gdyby było N1, jest N0, a to dla rokowania znaczy wiele.
Teraz Twoja mama jest "onkologicznie czysta" i to jest najważniejsze (pewnie dlatego badania kontrolne ma robić internista).
Jeżeli chodzi o strach przed chorobą to jest on naturalny i każdy go odczuwa, ale w walce ważne jest żeby dobrze poznać swojego przeciwnika i znać możliwości walki z nim.
Strach będzie Wam stale towarzyszył i żadne zapewnienia tego nie zmienią, ale można nauczyć się z nim żyć i z tego życia korzystać.
Wyciągnij mamę do kina, teatru, na spacer (nie wiem co lubi). Korzystajcie z każdej chwili i cieszcie się sobą.
Jeszcze jedna rada ode mnie. Nie sugerujcie się statystykami, to tylko liczby a pamiętaj, że każdy przypadek jest inny i nic się w tej chorobie nie dzieje na 100%.
Pozdrawiam ciepło |
|
|