Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika zaawansowany |
pelasia
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 56506
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-04-11, 21:22 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bozenko jakis czas temu pisalas, ze mialas sie spotkac z pania, ktora wyszla z bardzo zaawansowanego stadium raka...widzialas sie z nia? A w ogole co u Ciebie? Jak znosisz leczenie? My sie podlamalysmy bo jednak to jest rak g3 i lekarz prowadzacy chemie powiedzial, ze srdnio to wszystko widzi....pzdr |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-22, 22:28 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bożenko i to jest poprawne podejście do sprawy .... jedyne co trzeba zrobić to ukręcić łeb temu cholernemu stworzeniu .... trzymam kciuki .... mam jedno pytanie: jak często robią
Ci badanie ginekologiczne, USG i ew TK? W jakiś cyklach? czy na Twoją prośbę? jak to jest? |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-14, 00:37 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bozenko jak po chemii? Juz jestes po? Wszystko w porzadku? U nas operacja jutro, wszystko opisalam w innym watku....modle sie zeby sie udalo....napisz jak u Ciebie, jak wyniki i samopoczucie? Pozdrawiam Cie serdecznie |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-12, 07:53 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bozenko trzymam kciuki bys silna przeszla przez chemioterapie:-) Dasz rade, widze ze jestes bardzo silna kobieta:-) a wlosy? No coz sama wiesz ze odrosna:-) |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-10, 12:50 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Bozenko wiem, ze robicie to dla siebie, dla nas....wiem, ze przezywacie bardzo ciezkie chwile, ale tak jak napisalam wczesniej...my rowniez to bardzo przezywamy....dla mnie mama jest calym swiatem. Mam meza i bardzo go kocham, ale toco spotkalo moja mamusie i w sumie nasza rodzine jest teaz dla mnie najwiekszym priorytetem. Tak chcialabym umiec pomoc pocieszyc, ale nie wiem jak...wiemy, ze sytuacja jest bardzo powazna, wiemy ze bedzie ciezko-juz jest.....ciagle szukam pozytywnych przykladow wyjscia z tego tak zaawansowanego cholerstwa, ale statystyki nie napawaja optymizmem.....moze jednak tym razem sie uda...tak chcialabym w to wierzyc..... |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-03-09, 22:58 Temat: Rak jajnika zaawansowany |
Z chorym na ta paskudna chorobe choruje cala rodzina. Zmienia sie cale zycie, zmieniaja priorytety....niestety cierpienia osoby chorej nie mozemy wziac na siebie, ale mozemy byc....moja kochana mama tez zaczyna walke z tm potworem, jest ciezko, czasem nawet bardzo...ale trzeba wierzyc, trzeba ufac lekarzom i byc blisko....bede obserwowac ten watek, trzymam kciuki i modle sie za moja mamusie i za Ciebie Bozenko:-) |
|