Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika |
pelasia
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 49789
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2015-01-25, 01:22 Temat: Rak jajnika |
Lilith co u Was? Jak sie sprawy maja? |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-11-20, 18:48 Temat: Rak jajnika |
Bardzo się cieszę Lilith...napisałam to już wcześniej, ale administrator usunął mój wpis - bo przy okazji napisałam dwa zdania o swojej mamie ... ehhh
W każdym razie bardzo się cieszę, że u Ciebie i Twojej mamy w porządku. Trzeba się cieszyć każdym dniem bez choroby
Celebrujcie - oby jak najdłużej
pzdr
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2014-11-20, 19:21 ]
pelasia napisał/a: | administrator usunął mój wpis - bo przy okazji napisałam dwa zdania o swojej mamie ... ehhh |
Od tego masz => ten wątek <=. Dopóki ja odpowiadam za ten dział, będzie tu porządek. |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-08-16, 19:52 Temat: Rak jajnika |
Lilith to fantastyczna wiadomosc:-) tak trzymac:-) pozdrawiam |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-07-09, 16:47 Temat: Rak jajnika |
Lilith - opisywałaś gdzieś historię Twojej mamy? Kiedy była operowana? Jaki stopień zaawansowania? Pytanie - czy coś teraz się dzieje...czy były przerzuty na otrzewną już wcześniej? Czy to usunęli? Mi ciągle powtarzali, że kluczowa jest pierwsza operacja, że im bardziej radykalna bym lepiej... Hipec można zrobić raz w życiu, więc jeśli nie daj Boże coś teraz się będzie działo - moga to zrobić u Twojej mamy .... |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-07-09, 13:58 Temat: Rak jajnika |
W Bydgoszczy jest w ogóle dziwnie - bo w sumie naprawdę niewiadomo jaki lekarz jest prowadzącym, do kogo uderzać z jakimi problemami ... straszne pod tym względem ... szczególnie w tej chorobie, gdzie potrzebujesz mieć kogoś kto odpowie na pytania i pomoże w razie problemów |
pelasia
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-07-09, 11:48 Temat: Rak jajnika |
niestety prof. Wicherek nie przyjmuje prywatnie. Wiem, że w środy schodzi na konsultacje do przychodni, ale nie przyjmuje tam tylko z innymi lekarzami konsultuje pojedyncze przypadki. Jeśli chcecie go złapać - to jedynie na oddziale, ale jeśli pacjent nie leży na oddziale - to niestety raczej rzadko przyjmuje...
a co tam u WAs ciekawego? Jak mama? |
|