1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki i przerzuty do płuc |
petra
Odpowiedzi: 150
Wyświetleń: 102874
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-07-20, 13:40 Temat: Rak nerki i przerzuty do płuc |
marek_1980, świetne wieści przekazujesz! na pewno będzie dobrze, na jednym lekarzu świat się nie kończy - też zawsze jestem takiego zdania. Trzymam kciuki żeby się udało wypalić gada i raz na zawsze wywalić go z organizmu Twojego Taty |
Temat: Rak nerki i przerzuty do płuc |
petra
Odpowiedzi: 150
Wyświetleń: 102874
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-07-10, 09:54 Temat: Rak nerki i przerzuty do płuc |
marek_1980 napisał/a: | "podczas stosowania leku nastąpił rozsiew choroby"
Skąd wiadomo że nastąpił rozsiew jak nikt nawet nie zaproponował PETA ani TK głowy, tylko TK płuc gdzie stwierdzono zmniejszenie się guzów.
|
Doskonale Ciebie rozumiem Marku, podczytuje Twoj watek bo ja tez walcze z rakiem nerki u swojego Taty.. My jestesmy na poczatku walki (nerke wycieto w maju br) i tak samo zdziwilo mnie, ze lekarz 3 miesiace po operacji zalecil "jedynie" TK jamy brzusznej - a co z mozgiem i koscmi?? Przeciez tam tez moga (i czesto wystepuja) przerzuty.
Dlatego ja uparlam sie zeby ojciec zrobil jednak PET-TK, ktory da obraz calego ciala.. Albo tk jamy brzusznej +pluca i rezonans/tk glowy.
W kazdym razie zycze Twojemu ojcu zdrowia i trzymam kciuki za pozytywne wyniki leczenia! Nie wolno tracic nadziei ani woli walki
[ Dodano: 2014-07-10, 10:56 ]
Rety Marku napisalismy post mniej wiecej w tym samym czasie, stad nie przeczytalam ostatnich newsow :(
A czy ten gamma knife tez odpada w przypadku Twojego taty? |
|
|