1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 58
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Anelia - komentarze
plamiasta

Odpowiedzi: 1194
Wyświetleń: 158392

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2013-03-01, 20:42   Temat: Anelia - komentarze
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-08-08, 12:56   Temat: Anelia - komentarze
kochana to już pod syndrom sztokholmski podbiega. jestem z Tobą wiesz co zrobić? prawda? - życzę wyrtwałości.
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-25, 08:08   Temat: Anelia - komentarze
miłego dzionka :-D
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-22, 08:10   Temat: Anelia - komentarze
kto kogo ma zgorszyć? [hehm]
a dzisiaj jadę do Iwonki, więc dobrze kojarzysz :-D
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-21, 22:19   Temat: Anelia - komentarze
pozdrawiamy wszystkich serdecznie. Iwonka jest u mnie i zaraz idziemy spać. fajnie tak sie spotkać i pogadać w realu
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-20, 10:39   Temat: Anelia - komentarze
cześć miłego dnia

wiesz zastanawiałam się nad Twoim sąsiadem. ...wiesz zdrowi ludzie też umierają.. może rak nie był główną przyczyną śmierci.. nie powinniśmy się już nad tym zastanawiać , stało się i tyle, nic nie poradzimy na to...

jestem z Tobą
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 10:22   Temat: Anelia - komentarze
ja tak na usprawiedliwienie dodam że te plamki nie są odemnie, -żednej mi nie brakuje :lol:

może umówię Cię u Rutkowskiego jak będę w poniedziałek?
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-18, 04:06   Temat: Anelia - komentarze
to dobrze . teraz bedzie juz lepiej.
miłego dnia
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-17, 15:28   Temat: Anelia - komentarze
czekamy Kochana
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-13, 00:34   Temat: Anelia - komentarze
kolorowych senków wszystkim
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-08, 21:18   Temat: Anelia - komentarze
iwka3219 napisał/a:
Agusia, jestem z Toba ...
Tam gdzies w tyh 300km oddalonej rzeczywistosci.

A jak Ci bedzie bardzo zle, wsiadaj w samochod, pociag, samolot i do mnie ! U mnie drzwi otwarte

Iw

to ja powiem tak ja powiem Ci gdzie mam zapasowe klucze. ja jestem udupiona na tej dziurze i nie mam jak się wyrwać ale do mnie zawsze możesz wpaść. ostatni post nie miał być ingerowaniem w twoją prywatność ale czymś czym nie mogę tego teraz opisać.
powiem tak od kiedy wiem o chorobie moje myślenie o życiu mocno się zmieniło, i chciałam Ci powiedzieć żebyś szukała szczęścia bo na nie zasługujesz
wiesz skoda życia na banały frazesy, robienie czegoś bo coś wypada itd, kiedyś odkładałam plany na daleką przyszłość a mając to na wyciągnięcie ręki. odkładałam a bo to mama, tata, siostra babcia itd. wiele rzeczy odkładałam bo tak wypadało bo tak chcieli inni teraz żałuję , bo tych planów nie spełnię , czasami nie ma już tych miejsc, tych ludzi.
życie jest za krótkie
wiem że trzeba czasem dojrzeć do decyzji i mieć czas na swoje przemyślenia

cokolwiek zrobisz jesteśmy z Tobą, będziesz potrzebowała pogadać, pomilczeć to wiesz gdzie nas szukać ( mam nadzieję że nie oderwie mnie od świata tak jak ostatnio)
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-07-06, 10:20   Temat: Anelia - komentarze
co było to się nie odstanie. gdybyś nie namawiała na leczenie tata też by uarł- mo ze trochę mniej wymęczony leczeniem, ale jak masz w swoim podpisie trzeba wierzyć, Ty wierzyłaś. zadręczała byś się że a nóż widelec leczenie dało by szansę, ze moze dało by jeszcze kilka dni życia.....
to bardzo trudne bolesne itd. dostałaś potężnego kopa od życia . ale trzeba się podnieść i iść dalej .... Tata na pewno by nie chciał żebyś się zamartwiała, gdybała itd,
Aguś Nikt nie miał już na to wpływu. choroba wygrała. Ty nic byś już TAM nie zmieniła . Zrobiłaś coś wspaniałego byłaś przy nim wspierałaś go trzymałaś za rękę . zrobiłaś wszystko co można było jestem o tym przekonana...

ale już miną rok. trzeba się zebrać już do kupy, jak nie chcesz tego zrobić dla siebi zrób to dla Tatki. te zadręczanie jeszcze i Ciebie wpędzi w jakąś chorobę, kochana martwie się o Ciebie.
zrobiłaś już pierwszy Krok . najtrudniejszy. poszłaś do lekarza i z jego pomocą zaczynasz sie podnosić. będzie to powolny i mozolny proces zdrowienia.
zadbaj o to co jest teraz i tu. na to masz wpływ. podreperuj swój związek nie mówię że jest zły czy coś ale żałoba dała mu popalić... wiem co mówię piszę z własnego oświadczenia... . trzeba sobie na nowo wszystko poukładać , poskładać. czasem a nawet często iść na ten chole.... kompromis . zacisnąć zęby

trzeba dbać o to co tu i teraz bo można to się rozsypać. Twój facet Cię kocha. daje Ci czas ale trzeba pilnować tego co się ma.

nie chcę Cię dobijać tym moim wywodem , chciałam CI napisać że nie jesteś sama , ale napisałaś kiedyś że on nie rozumie CIĘ TAK JAK TO FORUM. OK ZGODZĘ SIĘ ALE MAM PYTANKO CZY ON LUB INACZEJ CZY TY JEMU MÓWISZ TO SAMO CO NAM?. PODSTAWA ZROZUMIENIA JEST ROZMOWA. a tego trzeba pilnować .

ja byłam na Twoim miejscu, a teraz jestem na miejscu Twojego chłopaka i nie wiem kto ma gorzej. jesteś mądra i dobrze robisz . nie będe pisała takich głupot jak czas leczy rany itd , sama doszłaś już do wszystkiego i masz mój szacun.
powiem tyle że my tu jesteśmy z Tobą - wami. i że było co było ale trzeba iść dalej bo my jesteśmy tu dalej -tu i teraz , a Ci co odeszli puki o nich pamiętamy są z nami... i będą .

buziaczki i miłego dnia.
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-29, 22:26   Temat: Anelia - komentarze
_itsme_ :tull: :/pociesza:/ :/pociesza:/
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-27, 22:15   Temat: Anelia - komentarze
ja dopiero się melduję, cześć wszystkim :)
plamiasta

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-20, 20:00   Temat: Anelia - komentarze
podzwoniłam do znajomych i mniej więcej tyle to trwa -ta wizyta. myślę że zrealizuj receptę, i szukaj innego lekarza w między czasie. jak się nie uda to zajdziesz z powrotem do niej i na pewno już będzie lepiej.
niestety takie są polskie realia, to nie jest amerykański film gdzie jest ta cała otoczka z kozetką etc . najważniejsze że już masz to za sobą

Strona 1 z 4
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron