1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Nie wiem gdzie zadać to pytanie |
plamiasta
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 14449
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-07-31, 04:37 Temat: Nie wiem gdzie zadać to pytanie |
pixi, tu gdzie teraz mieszkam księżulek tyle bierze... dlatego ie chodze do kościoła. a ktoś mi zwrócił uwagę że koszt stypy jest duży .. no zależy też od rodziny po prostu tym co przyjechali z daleka należy sie chociaż obiad oczywiście bez alkocholu. no i po obiedzie kawa i ciasto - i ten koszt przekłada sie a ilość przybyłych osób , u mnie i męża rodzina jest bardzo liczna i bardzo rozsiana po świecie i dla tego sytpy pochłaniają trochę kasy,
wczoraj spytałam się sąsiada niedawno pochował teścia i na cmentarzu za wykopanie grobu kościelny bierze 500zł. no to za same kościelne sprawy bo i organista koło 150zł jest to 1300+500+150 to jest prawie 2tys |
Temat: Nie wiem gdzie zadać to pytanie |
plamiasta
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 14449
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-07-24, 13:48 Temat: Nie wiem gdzie zadać to pytanie |
uu nas ksiądz wziął 1300 4 lata temu.... koszt ze stypą kościelnym kpaniem grobu organistą klepsydrami i wszystkimi innymi takimi wyniósł około 6 tys ale to mówię kilka ładnych lat temu . i na cmentarzu parafialnym więc nie było kosztów |
|
|